Ny asfalt fra Midtskogberget til Rysjøen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 13.07.2018 09:49:58
Asfaltering om natta. Foto: Veidekke

​Veidekke varslet at de kom til å ta natta til hjelp når de la ny asfalt på deler av fylkesveg 208 i august.

Foto: Veidekke

​Fra 6. til 16. august la Veidekke ny asfalt på fylkesveg 208 fra Midtskogberget til Rysjøen.

​Strekningen som fikk ny asfalt i august 2018, er 12 kilometer lang og går fra krysset på riksveg 25 ved Midtskogberget.

Støy

På forhånd sendte Veidekke brev til kommuneoverlegen for å varsle vegarbeid som kunne medføre støyulemper for naboer.

- Vedlikehold av veger må ofte utføres om natten for å begrense ulempene for trafikkavviklingen. Enkelte av vedlikeholdsteknikkene som benyttes, kan ha et høyt støynivå som skaper ulemper og kanskje hindrer nattesøvn for nabo. Vi har påtatt oss et slikt oppdrag i deres kommune, skrev Veidekke.

Sist oppdatert: 07.06.2019 08:41:28