Næringslivet gir til TV-aksjonen

Ellen Jægersborg og Sven Moren med telefon og pc

​Ellen Jægersborg og Sven Moren tok ansvaret for næringslivsaksjonen
i Trysil i forbindelse med årets TV-aksjon.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Ellen Jægersborg og Sven Moren traff mange hyggelige bedriftsledere da de ringte for å samle inn penger til TV-aksjonen 2013.

​Ellen Jægersborg jobber i informasjonsavdelingen i Trysil kommune og er operativ leder for TV-aksjonen i Trysil. Sven Moren er kasserer i demensforeningen i Trysil. Årets TV-aksjon er viet demens.

Demensaksjon

Demensforeningen kommer ikke til å ha egen innsamlingsaksjon i år. Derimot oppfordrer de alle som ville gitt til den, til å gi til TV-aksjonen. Selv har foreningen gitt 20 000 kroner noe som plasserer dem høyt på lista over givere i Trysil selv om lag og foreninger registreres på samme lista som bedrifter.

Fortsatt mulig å gi

Bedrifter som ikke fikk gitt sitt bidrag på ringedagen 15. oktober, har fortsatt mulighet. Bruk lenken til høyre. Der finner du også lenke til oversikten over givere i Trysil.

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:27:19