Nå kan du bestille fiber

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 03.02.2020 21:35:17
Bildecollage

​Det er to ting du må gjøre for å inngå en avtale med Telenor.

Telenor og Trysil kommune har holdt åtte grendemøter som markerer oppstarten av salgsfasen for byggetrinn tre av bredbåndutbyggingen i kommunen.

​Bredbåndkontakten vår Marianne Fjelltveit informerer:

Siste og tredje byggetrinn av fiberutbyggingen i Trysil kommune er i gang. Her finner du en oppsummering av det som ble presentert på grendemøtene.

Byggetrinn tre

Totalkostnad for dette byggetrinnet er over 61 millioner. Trysil kommune har fått støtte fra staten som dekker 12 % av dette beløpet og Telenor tar 33 %. Resten av beløpet vil Trysil kommune finansiere sammen med innbyggerne. Kommunestyret har vedtatt at det er behov for å ta en egenandel på kr 5 000 fra husstandene for at dette skal gå opp økonomisk.

Slik bestiller du fiber

Salgsperioden som starter nå, vil bli avsluttet 31. mars 2020. For å inngå en avtale må du gjøre to ting:

1. Skrive en egenandelsavtale med Trysil kommune
  2. Bestille abonnement hos Telenor på fiber.telenor.no

Hvordan bestille fra Telenor

Salg fra Telenor skjer denne gangen først og fremst på nettet. Du finner en veiledning til høyre som tar deg steg-for-steg igjennom bestillingen.

Minst 65 % må tegne avtale

Telenor og Trysil kommune har i fellesskap besluttet at 65 % av de totalt 900 husstandene i prosjektet, må tegne avtaler for at utbyggingsprosjektet skal starte. Vi har allerede passert 20 % oppslutning etter gjennomføringen av de åtte grendemøtene.

Dersom vi ikke når målet vårt når salgsperioden nærmer seg slutten, vil de fantastiske bredbåndsildsjelene som Trysil kommune har, ta en dør-til-dør-runde til de som ikke har tegnet avtale - slik at vi er sikre på at alle har fått anledning til å gjøre dette om de ønsker.

Til høyre finner du mer informasjon om tilbudet, hvem det gjelder for, hvordan du bestiller og hvordan du inngår avtale med kommunen.

Sist oppdatert: 03.02.2020 21:35:17