Mest snø i Trysil

Statue av mann med mye snø på utenfor rådhuset.

​Sven Moren-statuen utenfor rådhuset har fått et tykt lokk av snø.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

I Trysil har vi fått 100 millimeter snø i januar. Det er desidert mest i Hedmark. Kun ett døgn har det ikke snødd.

Avisa ​Østlendingen skriver at Trysil inntil i går morges hadde fått 99,1 millimeter nedbør. Det snør fortsat,t så vi har nok passert 100 nå. Normal nedbørsmengde i Trysil i januar er 40 millimeter.

Varierer

Det er ikke like mye snø i hele Trysil. I Ørsjøsetra øst for Trysil sentrum er det 93 centimeter snø, mens det i Plassen i Søre Trysil bare er 49 centimeter, skriver Østlendingen.

Trysilfjellet

I Trysilfjellet melder SkiStar om 160 centimeter ved tregrensen. - All snøen gjør det enkelt å oppleve pudderkjøring. Hver dag er en ny pudderdag. Men sjekk alltid skredfaren før du beveger deg utenfor preparerte løyper. Nå er skredfaren 2 - som betyr moderat, skriver de på sine hjemmesider.

Sist oppdatert: 20.03.2015 08:57:30