Marit Bjørnersen blir pensjonist etter 44 år

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 29.07.2016 14:33:52
Marit Bjørnersen

​Marit er litt spent, men gleder seg til å bli pensjonist.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Etter å ha vært ansatt 44 år i kommunen blir nå Marit pensjonist. - Det har itte vøri en kjedelig dag, sier den blide og dyktige arkivaren.

​4. april 1972 startet Marit å jobbe i Trysil kommune på formannskapskontoret og det tekniske kontoret.

- Jeg husker ennå hva slags antrekk jeg hadde på meg første arbeidsdagen min her, sier Marit og ler. Marit har uten tvil vært med på en rivende utvikling og mimrer tilbake til skrivemaskinen med kulehode og rettetast.

På arkivet

Marit startet raskt med arkivoppgaver og var en av to som førte inngående post på journalkort. I tillegg skrev hun etter konsept fra rådmannen og kontorsjefen, ordnet møtepapirer og hjalp alle som trengte det. Utviklingen har rast avgårde på IT-siden; fra tofargede skjermer, beintunge skjermer og bokser til flatskjermer og lette bærbare PC'er - og ikke minst et fullelektronisk arkiv, og Marit hun har vært med på alt dette pluss mere til.

Takk for en kjempeinnsats

- Det er rart å takke av en medarbeider som har vært her i hele 44 år. Marit - du er arkivet. Du er dyktig, blid og alltid hjelpsom. Det er ikke mange som kjenner kommunen vår så godt og som husker så mye. Vi kommer alle til å savne deg, sa en rørt personalsjef Heidi Kveen Brustad på Marits siste arbeidsdag fredag 29. juli.

Gleder meg

Vi som kjenner Marit vet at hun er veldig glad i å ferdes ute i naturen, sommer som vinter. Og hun antar selv at hun kommer til å bli mye ute. - Je gler meg og tenk så godt å slippe og ha vekkerklokka på, sier Marit.

Takk for mange trivelige jobbstunder - vi hadde ikke klart oss uten deg, og vi håper alle du får tid til å stikke innom oss gamle kolleger.

Lykke til som pensjonist!

Sist oppdatert: 29.07.2016 15:19:53