Lyst til å bli helsefagarbeider?

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 19.11.2020 13:05:00
Marianne Grønland

​Marianne Grønland håper riktig mange kan tenke seg å ta fagbrev som helsefagarbeider i Trysil. Teorien tilbys på Trysil videregående skole fra februar 2021.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Fra februar 2021 får du muligheten i Trysil. Kom på informasjonsmøte 27. november og hør mer.

Helse-, omsorgs- og sosialsektoren i Trysil kommune og Trysil videregående skole har sammen laget et skoletilbud i programfagene i teoridelen av fagbrevet til helsefagarbeider.

Smarte grep

- Mange av helsefagarbeiderne våre kommer til å gå av med pensjon i løpet av de neste 5-10 årene. Vi må ta noen smarte grep for å løfte kompetansen til ansatte og andre som ikke har fagbrev, sier Marianne Grønland som er kommunens representant i samarbeidet.

Målgruppa

Studietilbudet retter seg mot både tilkallingsvikarer, ansatte i helgestillinger og andre fast ansatte som ønsker seg fagbrev.

- I tillegg bør det være aktuelt for andre som sitter på gjerdet, men som kan tenke seg å kvalifisere seg til jobber i sektoren vår, sier Marianne.

Informasjonsmøte

Som første skritt anbefaler vi informasjonsmøtet i kulturhuset Hagelund fredag 27. november kl. 12.

- Der vil skolen og jeg fortelle om tilbudet, sier Marianne.

Påmelding

Det er plass til 50 personer i kulturhuset. Vi ber alle som ønsker å komme, om å melde seg på til Marianne på magr@trysil.kommune.no, tlf. 96 94 85 19 senest torsdag 26. november.

Sist oppdatert: 19.11.2020 13:11:04