Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

22.11.2019: Forslagsfrist til Ludvigprisen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 05.11.2019 12:10:00
Utsnitt av Ludvigprisens diplom

Hold endelig aue me’n Solan Gundersen så’n itte kjører for fort gjennom Østerdalen, ber Ludvig i kveldsbønna si - etter at han har takket for at han selv ikke er overkjørt i løpet av dagen.

​Frist for å komme med forslag på kandidater til Ludvigprisen er 22. november.

Hvert år siden 1987 har Hedmark trafikksikkerhetsutvalg (HTU) delt ut Ludvigprisen som en påskjønnelse til enkeltpersoner, lag eller foreninger i Hedmark som har gjort en spesiell innsats for trafikksikkerheten i fylket.

Frivillig, ulønnet arbeid

Prisen er en påskjønnelse for planlagt, iverksatt eller gjennomført trafikksikkerhetsarbeid. Den gis kun for frivillig, ulønnet arbeid og ikke til noen som har kommersielle interesser i dette arbeidet. Ludvigprisen består av et diplom og 10 000 kroner.

Ludvig og Solan

- Prisen har navn etter Kjell Aukrusts Ludvig som i sin aftenbønn takker for at han i dagens løp ikke er overkjørt, men fortsatt oppegående og ved god helse. På Ludvigprisens diplom tilføyer vi Hold endelig aue me’n Solan Gundersen så’n itte kjører for fort gjennom Østerdalen,  sier Marit Nyhuus, sekretær i Hedmark trafikksikkerhetsutvalg.

Kjenner du en Ludvig?

Frist for å komme med forslag på kandidater til Ludvigprisen 2019, sendes Hedmark trafikksikkerhetsutvalg, Statens vegvesen region øst v/Marit Nyhuus, postboks 1010 Nordre Ål, 2605 Lillehammer eller marit.nyhuus@vegvesen.no innen 22. november.

Mer informasjon finner du i statuttene til høyre.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 23.11.2019 00:56:02