Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Litteraturkveld med Line Blikstad

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 13.11.2020 11:50:00
Line Blikstad

Forfatter Line Blikstad.

​Foto: Lars Petter Pettersen

​Line Blikstad er nå ute med sin tredje roman Etter det kom sommeren. Du kan møte forfatteren på biblioteket mandag 30. november kl. 19.

- I høst kom Line Blikstad ut med ny bok - Etter det kom sommeren som er hennes tredje roman. Nå kan du møte henne på biblioteket og høre mer om boka, forteller biblioteksjef Tone Odden.

Om boka

Jeg pleier å si at jeg har glemt. At jeg ikke har noen minner fra den kvelden, at dagene og nettene etterpå flyter sammen, og at det eneste jeg husker er at det er mørkt når moren min bærer meg ut til den lille bilen sin og kjører ut av byen.

En sommermorgen i 1985 blir femten år gamle Mia, Toves bestevenninne, funnet død i elva i den svenske småbyen der de bor. Rett etterpå pakker moren til Tove bilen, forlater mannen sin og tar Tove med seg tilbake til Norge. Så går årene. Moren vil glemme, mens Tove prøver å huske hva som skjedde den sommeren som endret både henne og moren for alltid. Det er ungt begjær og ulovlig begjær som er kreftene i denne romanen. Mia er nyinnflyttet i småbyen, hun har en magnetisk kraft på Tove. Elva er et viktig sted. Det er her bestevenninnene måler krefter. Det er her tjue år gamle Glenn bor, som Mia forelsker seg i. Og det er hit moren til Tove går om morgenene etter at hun og Glenn innleder et hemmelig forhold.

Etter det kom sommeren er en sanselig og fargesterk roman om vennskap, mørke hemmeligheter og livsendrende øyeblikk.

Påmelding

- Arrangementet er gratis, men vi må ha påmelding til biblioteket for å sikre at vi overholder smittevernet, sier Tone. Kontakt biblioteket på tlf. 62 45 77 75/40 44 80 71, på mail bibliotek@trysil.kommune.no eller stikk innom.

Litteraturkvelden

I tillegg til forfatterbesøk lanseres også neste års leseutfordring. Biblioteket presenterer flere av årets bøker og byr på noen overraskelser. Norli Trysilsenteret er også tilstede og selger boka denne kvelden. Enkel servering.

Velkommen!

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 13.11.2020 11:49:27