Ledig stilling: brannkonstabel

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 07.09.2020 09:35:13
Brannmann og røykdykkere

​Foto: MHBR

​Midt-Hedmark brann og redningstjeneste IKS har ledig vikariat som brannkonstabel på deltid i Trysil.

​Her er utlysningsteksta:

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS (MHBR) har i underkant ca. 190 ansatte, og er organisert som et interkommunalt selskap, hvor kommunene Alvdal, Våler, Trysil, Engerdal, StorElvdal, Elverum, Folldal, Rendalen Tolga og Tynset er eiere. MHBR forvalter brann- og redningstjenesten i eierkommunene og har en stasjon i hver kommune.

Vi har ledig vikariat, med mulighet for fast ansettelse når det blir ledig stilling, som brannkonstabel deltid med tilkalling/hjemmevakt ved behov i Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS avd. Trysil.

• De som søker må være fysisk og psykisk skikket for tjenesten.
  • Fysisk test vil bli avkrevd for tjeneste ved stasjon med røykdykkertjeneste.
  • Kvinner oppfordres til å søke.
  • Det er ønskelig at søker har førerkort klasse C.
  • Krav om jobb og bosted i nærheten av sentrum
  • Vandelsattest må fremlegges ved tilbud om jobb.

Den som ansettes, må forplikte seg til å gjennomføre utdanningsplan for å tilfredsstille kvalifikasjonsbestemmelsene i Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen for brannkonstabler.

Stillingen avlønnes iht. avtale.

Tilsettingen skjer forøvrig i henhold til gjeldende lover, tariffavtaler og reglement.

Søknad med kortfattet CV sendes til: Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS v/brannsjefen, Kirkevegen 75, 2413 Elverum eller e-post: post@mhbr.no

Søknadsfrist: 1. oktober 2020

Søknadspapirer vil ikke bli returnert.

Nærmere opplysninger om stillingen fås hos seksjonsleder Knut Harald Skolegården tlf. 917 94 551, knut.harald.skolegarden@mhbr.no eller tillitsvalgt i Trysil, Ole Petter Blestad, tlf. 908 86 008, opb@trysil.kommune.no

Sist oppdatert: 02.10.2020 00:53:03