Kulturprisvinnerfesten er utsatt

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.01.2021 15:50:00
Kulturprisvinner Vidar Storbæk

​Kulturprisvinner Vidar Storbæk tar utsettelsen av kulturprisvinnerfesten med godt humør. Han venter gjerne til omstendighetene tillater en skikkelig fest.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Vi hadde tenkt å feire kulturprisvinner Vidar Storbæk med fest i kulturhuset Hagelund 6. februar. Det går ikke likevel.

​Vi annonserte festen og billettsalget til den i Trysilposten i uke 2. Men vi må altså avlyse. Billettene blir lagt ut når ny dato er klar.

Usikre tider

- Det er usikre tider, og utfordringen er at det blir vanskelig å gjennomføre festen slik retningslinjene er i dag. Kor og korps får ikke øvd, det er begrensninger på antall personer i kulturhuset og folk  oppfordres generelt til å holde seg mest mulig hjemme. Derfor utsetter kulturprisvinnerfesten, sier kultursjef Anne N. Sætre og lover å komme tilbake med et skikkelig program for å hedre Vidar Storbæk når det er dags.

Godt humør

Hun forteller at prisvinneren tar utsettelsen med godt humør.

- Hans ønske er også at vi utsetter festen til vi kan gjøre det skikkelig. Så da oppfordrer jeg alle til å bruke tida på å engasjere seg i trysilnavn.no! I disse koronatider er det ideelt å finne gamle stedsnavn og bidra til dugnaden med å legge dem inn i databasen og kartfeste dem på nettsida trysilnavn.no. For de som vil bidra, er det bare å ta kontakt med Vidar, sier Anne.

Sist oppdatert: 14.01.2021 15:49:52