Ledig stilling: sekretær/konsulent på dokumentsenteret

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 23.07.2020 08:00:00
Forsiden til saks- og arkivsystemet

​Vår nye medarbeider på dokumentsenteret må fungere godt i team og kunne arbeide sjølstendig samt være rask, effektiv og nøyaktig.

Vi trenger en ny medarbeider med god IKT-forståelse og gjerne arkivfaglig bakgrunn. Søknadsfristen er 13. august.

​Vi ønsker oss en medarbeider som ser muligheter og vil bidra til å utvikle fagfeltet og hele avdelingen videre. I tillegg til dokumentsenteret består kommunikasjonsavdelingen av kommunikasjonsmedarbeidere, politisk sekretariat og servicetorg.

Hovedarbeidsoppgaver

• Daglige og periodiske driftsoppgaver som posthåndtering, skanning, journalføring og kvalitetssikring i elektronisk saks- og arkivsystem
  • Brukerstøtte
  • Superbruker i saks- og arkivsystemet
  • Ved behov delta i avdelingens øvrige oppgaver på tvers av fagfelt

Stillingens ansvarsområder og omfang kan endre seg basert på den tilsattes erfaring og kompetanse.

Kvalifikasjoner

• Relevant høyere utdanning. Kravet kan fravikes ved dokumentert erfaring fra relevant arbeid.
  • God IKT- og systemforståelse
  • Erfaring fra arkivarbeid er en fordel.
  • Erfaring med bruk av ePhorte/Elements eller tilsvarende systemer er en fordel.
  • Kjennskap til elektronisk arkivdanning er ønskelig.
  • Kunnskap om kommunal forvaltning er en fordel.

Søknadsfrist 13. august 2020.

Lenke til utlysningstekst.

Lenke til søknadsskjema.