Åtte kandidater til frivillighetsprisen 2018

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 05.11.2018 10:48:14
Solveig Skjærstad og Ruth Skjæraasen Blixt som Santa Lucia

​I fjor fikk sangfuglene og gledessprederne Solveig Skjærstad og Ruth Skjæraasen Blixt Trysil kommunes frivillighetspris. Hvem som får den i år, bestemmer politikerne i hovedutvalg for helse og omsorg 15. november.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Da fristen gikk ut 2. november, hadde vi fått forslag på åtte kandidater til Trysil kommunes frivillighetspris 2018.

Med prisen ønsker Trysil kommune å hedre personer som frivillig gjør en innsats til glede for andre. Den ble første gang delt ut i 2016 da Bodil Galaasen fikk den. I 2017 fikk Ruth Skjæraasen Blixt og Solveig Skjærstad den.

Foreslåtte kandidater

Vi har fått forslag på disse trofaste bidragsyterne i frivillighetsarbeid:

• Strandvoldbruas venner
  • Marit Elgshøen Lund
  • Karoline Petrine Nordmo
  • Knut Eggen
  • Arne Moren
  • Arnfinn Hoel
  • Sven Pettersen
  • Frank Bjørseth

Vi gleder oss til å se hvem vinneren blir.

Frivillig innsats

Trysil frivillighetspris skal være en påskjønnelse og annerkjennelse for frivillig innsats, for arbeid som har betydning for lokalsamfunnet eller innbyggere i Trysil kommune. - Det er mange som daglig gjør en frivillig innsats for at andre skal få et meningsfylt fritidstilbud å gå til og få et meningsfylt innhold i hverdagen, sier styret.

Frivillighetsprisen

Prisen skal honorere frivillig arbeid som er lagt ned over et lenger tidsrom, eller er av betydelig omfang. Frivillighetsprisen deles ut hvert år dersom det foreligger forslag på kvalifiserte kandidater.

Kandidater

Det er mange kandidater i Trysil som fortjener honnør og påskjønnelse for innsatsen de gjør. Kandidater til prisen kan være:

• Person(er)
  • Institusjon
  • Organisasjon, lag eller forening
  • Andre grupperinger (f.eks. ungdoms- og kirkearbeid)

Det frivillige arbeidet kan være utført innenfor alle deler av samfunnet.

Utdeling av prisen

Prisen som er på 5 000 kroner, deles ut på FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember, eller en passende dag tett opptil denne datoen. Det er hovedutvalg for helse og omsorg som bestemmer hvem som får prisen.

Sist oppdatert: 05.11.2018 12:54:09