Flust med flotte produkter på jobbsentralen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 27.09.2019 10:50:00
Jobbsentralens%20produkter%20-%20bildecollage

​Masse flotte produkter!

Foto: Marielle Heien, Trysil kommune

​Hver tirsdag og fredag kl. 9-15 er det full aktivitet i jobbsentralen i Nybergsund. Alle produktene er til salgs -  velkommen innom.

​Trysil jobbsentral er et lavterskeltilbud til de som trenger noe å gå til og noen å være sammen med i hverdagen. Jobbsentralen er i enheten for psykisk helse og holder til ved den nedlagte butikken i Nybergsund.

Kreative aktiviteter

På jobbsentralen snekres det møbler, hyller med mer, og det veves og syes. - Vi har masse forskjellig, så folk kan bare komme innom og kjøpe våre fine produkter. Du kan også bestille hvis du ønsker det, forteller kommunepsykolog og enhetsleder Ann-Helen Ødegård.

Produkter

De selger mye fint på jobbsentralen:

• Fuglemater
  • Pannebånd
  • Vaskeklut
  • Heklede nett

Aktivitør Marielle Heien har fotografert produktene og sendt oss prislista, som du finner til høyre.

Bildeglimt av produktene

Sist oppdatert: 08.10.2019 15:20:40