Jørn-André Stenseth er ny kommunalsjef

Av: Harald Nyberg | Publisert: 24.07.2020 09:43:57
Ny kommunalsjef Jørn-André Stenseth

​Jørn-André Stenseth er ny kommunalsjef.

Foto: Jørn-André Stenseth

I midten av september tiltrer den nye kommunalsjefen for helse, omsorg og sosial sin stilling i Trysil kommune. ​

Jørn-André Stenseth er 48 år, gift og bosatt på Kongsvinger. Han har fem barn og ett barnebarn. Han har allerede skaffet seg en leilighet i Fageråsen og vil ukependle til Kongsvinger.

Allsidig bakgrunn

Jørn-André er utdannet sosionom, med lederutdanninger fra BI og høyskoler innenfor offentlig ledelse og primærhelsetjeneste. Han kommer nå fra stillingen som leder for Familiens hus i Åsnes. Han har tidligere vært avdelingsdirektør i Barn og familieetaten i Oslo kommune, enhetsleder for forebyggende barn og unge i Ullensaker kommune og prosjektleder/seniorrådgiver/institusjonsleder i Bufetat region Øst. Han er i tillegg styreleder i et renovasjonsselskap i Glåmdalsdistriktet og nestleder i styret for Kongsvinger IL ishockey. Han har også i en årrekke vært lokalpolitiker i utvalg og kommunestyre i Kongsvinger kommune.

Gleder seg

- Jeg gleder meg til å tiltre stillingen som kommunalsjef for helse, omsorg og sosial, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med de ulike virksomhetene og tjenestene innenfor dette viktige kommunalområdet, sier Stenseth.

- Sammen skal vi sørge for at innbyggerne får best mulig tjenester, og sammen skal vi håndtere de utfordringene og mulighetene som ligger foran oss. Jeg har alltid vært opptatt av at vi skal klare å se kommunen som en helhet, og at vi skal klare å tenke sammenheng mellom de ulike tjenestene vi tilbyr. Det vil jeg fortsette å jobbe for når jeg tiltrer denne stillingen, forteller han.

Jørn-André er ikke ukjent med Trysil fra før. Han har nemlig sin farsslekt fra Innbygda og Tørberget og har vært her mye opp gjennom årene. I tillegg er han ivrig elgjeger og da skulle det ligge godt til rette for at han vil skli lett inn i Trysil-miljøet.

Sist oppdatert: 24.07.2020 10:03:30