Ordføreren gir julekonfektpengene til demensforeningen

Ordfører Erik Sletten ved juletre

​Ordfører Erik Sletten gir 10 000 kroner til demensforeningen i Trysil i stedet for å sende ut julekonfekt og julekort.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​I år får ingen julekonfekt eller julekort fra ordføreren i Trysil. Han velger heller å gi 10 000 kroner til demensforeningen.

​I mange år har ordføreren sendt konfektesker til alle kommunens enheter, til kirkekontoret, PP-tjenesten og Destinasjon Trysil.

Julekort

I tillegg har han sendt julekort til mange offentlige kontorer, bank og forsikring, nabokommuner og vennskapskommuner, stortingsrepresentantene fra Hedmark og selskaper som Trysil kommune har eierinteresser i. Men nå har vi ny ordfører, og han velger en annen vri.

10 000 kroner

- Jeg tror helt sikkert at de som har fått julekonfekten, har satt pris på det. Men jeg tror likevel ikke at det blir noe stort savn at det ikke kommer noen i år. Jeg har regnet ut at konfekt, trykking av julekort og porto kommer på cirka 10 000 kroner. De pengene tror jeg kommer bedre til nytte på annen måte, sier Erik Sletten.

Demensforeningen

Han bestemte seg for å gi beløpet i gave til en lokal forening. I år falt valget på demensforeningen.

- Det er en aktiv forening som i mange år har gjort mye bra for demenssaken og demente i Trysil. Og demens er en sykdom som mange har og stadig flere blir berørt av, sier Erik Sletten.

Sist oppdatert: 31.01.2016 00:51:55