Informasjonsmøte om flyplassen 8. mai

Fly over snøkledt barskog på fjellet

Scandinavian Mountains og Sälen Trysil Airport Center blir presentert på et åpent møte på Radisson Blu Resort Trysil torsdag 8. mai kl 19-21.

Det er de fire samarbeidskommunenes destinasjonsselskap som arrangerer møtet. Alle er velkomne, og det er ingen påmelding.

- Benytt muligheten til å stille spørsmål og gi oss innspill på hva som bør kartlegges videre, sier Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil.

Viktig møte

- Det er viktig for oss å få informert folk om behovet for å nå nye markeder og utvikle oss videre, og at det er det som hensikten med å bygge en flyplass oppi skogen her, sier ordfører Ole Martin Norderhaug.

Temaer

Destinasjonsutvikling, regional katalysator, Airport Center og flyreisende - det er så mye som skjer i vår region, og det er mange spørsmål. Hvordan ser reiselivet ut i dag? Og hva er framtidas mål? Hvilke muligheter byr seg for lokale aktører? Det er noe av det panelet ønsker å gi svar på.

Deltakere

I tillegg til Sanaker Lohne og ordføreren kommer Bo Halvardsson fra Skistar og Charlotte Skott fra Destination Sälenfjällen for å fortelle siste nytt om Airport Center-prosjektet.

Sist oppdatert: 20.03.2015 08:57:31