Hold ut, Trysil-ungdommer!

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 08.01.2021 13:00:00
Hanna Rydløv og Beathe Sande

​Kommuneoverlege Hanna Rydløv og koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid Beathe Sande ber Trysil-ungdommen holde ut med alle koronarestriksjonene ei stund til.

Foto: Trysil kommune

​To unge tryslinger har testet positivt på korona. Her er en sterk oppfordring til våre unge fra Hanna Rydløv og Beathe Sande.

​Kommunen fikk i går beskjed om to positive koronatester som viste at to ungdommer/unge voksne i Trysil er smittet.

Dette er ei gruppe som lenge har måttet bære en tung byrde med restriksjoner. Mange har fått en stor del av ungdomstida si redusert sosialt sett. Dere har måttet sette store deler av livet sitt på vent.

Dere har vært kjempeflinke! Dere har innrettet dere etter retningslinjer for å forhindre smitte og verne om dem som er i risikogruppene. Det fortjener dere ros for.

Vi må dessverre be dere holde ut en stund til. Dere må fortsatt avstå fra store deler av det sosiale livet og ikke besøke venner den nærmeste tida.

Det betyr ikke at dere ikke kan være sosiale på alternative måter. Bruk de digitale verktøyene dere har og møt hverandre der. Dere kan også møtes ute i mindre grupper, men husk da å overholde minst en meters avstand til hverandre. Dere kan ta en skitur i lag, gå en tur på bena, møtes på skøytebanen eller rundt et bål.

Dersom du vet at du kan ha blitt eksponert for smitte, eller har symptomer, er det beste du kan gjøre å ta ansvar og teste deg. Da minimerer du risikoen for videre spredning. Koronatest bestilles på tlf. 40 40 96 30 mandag-fredag kl. 8-15.

Vi ber dere være med og stå på en stund til!

Hilsen kommunelege Hanna Rydløv og koordinator for byggende barne og ungdomsarbeid Beathe Sande

Sist oppdatert: 08.01.2021 13:01:35