Hjertemasker for flyktninger - bli med på strikkedugnad

Strikketøy ved rødt hjerte med teksten Hjertemasker for flyktninger inni

​Vil du være med å strikke votter, sokker og annet til flyktningene?

Foto: Karin Lovise Gleditsch

​Karin Lovise Gleditsch og Anne Langdalen i Tørberget inviterer til strikkedugnaden Hjertemasker for flyktninger.

​Karin Lovise Gleditsch skriver:

Vi inviterer til dugnaden Hjertemasker for flyktninger med start i Tørberget samfunnshus onsdag kveld 9. september kl 18.30.

Ta med deg minst 100 gram restegarn i ull, strikkepinner og en kaffekopp. Så strikker vi varme sokker, votter, luer og annet av felles restegarn.

Nå kommer flyktninger som har flyktet fra nød og krig, til vår kommune, våre nabokommuner, vårt fylke, og de bærer på et håp om trygghet og hjelp. Vi kan hjelpe med noe vi kan, å strikke ullplagg av hjertemasker. Blir du med?

Vi tenker å fortsette med strikketreffene utover høsten og vinteren. De som ikke kan komme på disse, men ønsker å strikke hjemme, får selvsagt levere produktene sine hos oss.

Kake, te og kaffe kr 30 per person (inkludert leie av lokale).

Alle er hjertelig velkomne!

Hilsen Anne & Karin Lovise, tlf 948 54 518

Sist oppdatert: 10.09.2015 00:54:04