Vi sier HEI i Trysil!

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 07.11.2019 13:23:29
Barn danner et hjerte

​Et stort hjerte av barn.

Foto: Olve Norderhaug, Destinasjon Trysil

​Det ble en herlig markering av HEI-dagen med hele 700 unger i Fladhagenparken.

​- I Trysil er vi heldig - for her sier vi HEI til hverandre. Det er da vi kan si som Einar Skjæraasen; Tenk om hele vida verda hadde det så godt.

Og forbildet mitt det er han Gunvald - for han sier Hei til alle han, sa kommunalsjef Roar Vingelsgaard da han åpnet HEI-dagen i Fladhagenparken 16. november.

Si HEI

- Det er så viktig å si HEI, og vise at man ser hverandre og ser unga i Trysil. Det er også viktig at alle har noen å stå sammen med og være sammen med. Vi skal bry oss om hverandre, sa kommunalsjefen.

Hjerte med unger

Det var et flott skue da unga i Trysil dannet ei ramme formet som et hjerte, og fylte den opp med unger. Det var unger fra barnehagene, Innbygda skole og Trysil ungdomsskole. For anledningen var også mange kledd i røde klær.

Vi sier HEI

Det er ikke hver dag det er verdenspremiere på nye låter i Trysil, men i dag var det nettopp det. Vi fikk høre Vi sier HEI, skrevet av duoen Kvilsten som er Malin Jonsson og Martin Bråten. Låta ble framført av Malin som hadde med seg både korister og dansere på scenen. En feiende flott sang! Og publikum var med.

Dans og triksing

I løpet av halvtimen i Fladhagenparken fikk vi også se og høre 4 B fra Innbygda skole som danset og seks elever fra 10. klasse, som kaller seg Trick i Trysil, trikset med fotball på scena.

Viktig å se alle

Den gode programlederen Signe Storsnes fra 10. klasse intervjuet også to barnehagejenter og jentene bak elevbedriften Kreative sammen, som har gjort en del aktiviteter for og med de eldste i Trysil. Av disse fikk vi høre hvor viktig det er å si HEI til hverandre og bry oss om hverandre. Uansett om man går i barnehagen eller bor på sykehjemmet.

Vaffelhjerter til alle

Til slutt fikk alle unga to vaffelhjerter hver. - Ett vaffelhjerte for vennskap og et for fellesskap, forteller Roar. Unga fikk også HEI-reflekser.

- Dette er et viktig arrangement - og tenk at vi har samlet hele 700 unger her i dag! Og hjertet av unga våre fikk vi filmet med drone, sier en svært fornøyd Roar Vingelsgaard.

Bildeglimt fra HEI-dagen

Sist oppdatert: 07.11.2019 13:23:31