Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Runas gladtysk med sommervri

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 31.05.2018 13:35:00
Runa Eggen

​Runa Eggen inviterer til gladtysk med sommervri i juni. Dette er kurset med glimt i øyet! lover Runa.

Foto: Johan Andersson

​Runa Eggen holder kurs i gladtysk. Nå blir det fire kurskvelder i juni med masse hverdagstysk, glimt i øyet og Kaffeeklatsch.

- Dette er for deg som kan noen enkle setninger og grunnleggende uttrykk. Med det som utgangspunkt skravler vi oss inn i sommeren! sier Runa.

Sommerkurs

Det blir Runas gladtyskkurs disse kveldene:

  • onsdag 13. juni kl. 18-21
  • onsdag 20. juni kl. 18-21
  • mandag 25. juni kl. 18-21
  • onsdag 27. juni kl. 18-21, eventuelt 2. juli, avtales første kurskveld

Alle kurskvelder er inkludert Kaffeeklatsch.

Gladtysk

Det blir fokus på samtale med morsom vri. - Jeg finner på forskjellige hverdagssituasjoner som deltakerne skal løse - også skravler jeg mye selv. Og jeg har alltid en god plan for de tre timene vi møtes, forteller Runa.

Hvem passer kurset for

Gladtysk er for deg som ønsker en enkel innføring i ferietysk, hobbytysk og hverdagstysk med hovedvekt på å snakke. Deltakerne bør være litt øvet, slik at de forstår noen ord og uttrykk og kan si noen enkle setninger. Men også helt nybegynnere vil ha utbytte av kurset.

- Har du vært med på et av mine gladtyskkurs i vinter, er du godt kvalifisert til sommervarianten. Men også nye gladtyskdeltakere er hjertelig velkomne, sier Runa.

Pris og påmelding

Kurset koster 1 500 kroner per deltaker. Inkludert i prisen er pausesnacks, en sommergave, samt Runas smittende engasjement og gode forberedelser. Minimum fire deltakere. Du kan melde deg på her eller på mail til runa@eggen.no.

Les mer om kurset til høyre.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 14.06.2018 00:51:29