Vil du ha sommerjobb som gatemusikant?

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 03.04.2019 15:10:00
Trygve Liahagen

​Trygve Liahagen var en av ungdommene som gledet folk med fin musikk i Trysil sentrum i fjor sommer. Felespilleren er sønnen til Margrete Nordmoen som vokste opp i Ljørdalen - han har lokal tilhørighet med andre ord.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​For sjuende år på rad er vi ute etter ungdom 13-25 år som vil opptre i Trysil sentrum i sommer.

Vi skal ha gatemusikanter hver torsdag, fredag og lørdag fra og med 27. juni til og med 17. august.

Akustisk

Vi skal ha tre-fire akustiske scener rundt omkring i sentrum. Og kanskje kan det hende noen av gatemusikantene blir sendt på sjukehjemmet for å spille der noen dager.

Søknad

Send en søknad til postmottak@trysil.kommune.no senest 14. mai. Vi trenger å vite navn, alder, telefonnummer, hvilket instrument du spiller eller hvilket annet kulturinnslag du vil opptre med, litt om erfaringa du har samt hvilke uker du ønsker å jobbe.

Lokale

Vi prioriterer ungdom med lokal tilhørighet. Og får vi mange søknader, kan det hende vi arrangerer audition. Lurer du på noe, spør Beathe Sande på kulturavdelingen vår; bhs@trysil.kommune.no, tlf. 474 56 499.

Sist oppdatert: 15.05.2019 00:52:54