Tre tryslinger i fylkesmesterskapet i barne- og ungdomsarbeiderfaget

En voksen nederst i akebakken der barn aker på matter

​Trysil har to lærlinger i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Begge har meldt
seg på i fylkesmesterskapet. Vi ønsker dem lykke til!

Tre gutter fra Trysil deltar på fylkesmesterskapet i barne- og ungdomsarbeiderfaget i Elverum tirsdag 11. mars.

​De tre er de to lærlingene våre Tore Birk Nerli og Stian Tårneby samt Isak Hagebakken fra Trysil videregående skole. Du må gjerne møte opp i Terningen Arena i Elverum og heie på dem!

Program

Fylkesmann Sigbjørn Johnsen åpner fylkesmesterskapet i barne- og ungdomsarbeiderfaget og helsearbeiderfaget kl 8.30. Kl 9-14.30 foregår det konkurranser på tre scener. Tårneby og Nerli skal i ilden kl 9-9.40 og Hagebakken kl 13.30-14.20. Kl 15 er det premieutdeling. Vinnerne av fylkesmesterskapet representerer Hedmark i NM i yrkesfag i Trondheim i oktober.

Informasjon

Fylkesmesterskapet er en anledning til å se fagene i praksis for alle som kan tenke seg å søke helse- og oppvekstfag, helsearbeiderfaget eller barne- og ungdomsarbeiderfaget. Ambulansefag er også på plass med demonstrasjoner og informasjon. Det vil også være mulig å besøke både sykepleierskolen og hjelpemiddelsentralen i pausene. Utstillere forteller gjerne om karriereveier i fagene og muligheter for videreutdanning og arbeid.

Mange tilskuere ønskes

Vi håper på stor stemning og mange tilskuere både fra skoler, arbeidsplasser, venner, familie og andre interesserte, sier arrangørene Hedmark fylkeskommune, Opplæringskontoret for kommunesektoren i Hedmark, Fagforbundet og Delta. Invitasjon med program finner du til høyre.

Trysil kommune ønsker våre deltakere lykke til!

Sist oppdatert: 16.03.2015 06:39:52