God innsats av lærlingene våre i fylkesmesterskapet

To unge menn med diplom

​Tore Birk Nerli (til venstre) og Stian Tårneby blir flotte barne- og
ungdomsarbeidere når de er ferdige med lærlingtida.

Foto: Mona Brateggen, Trysil kommune

Lærlingene våre, Stian Tårneby og Tore Birk Nerli, gjorde en sterk innsats i fylkesmesterskapet for lærlinger i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Trysil kommune gratulerer!

I fylkesmesterskapet kåres det kun en vinner som skal representere Hedmark NM i yrkesfag i Trondheim i oktober. Den æren er det Stine Olafsen og Lasse Ryfetten fra Stange som får. De andre deltakerne i fylkesmesterskapet rangeres ikke.

Fornøyde veiledere

- Stian og Tore gjorde en sterk innsats, og vi veilederne, Heidi Fredsvik og jeg, er veldig fornøyde og stolte av gutta, sier Mona Brateggen etter å ha overvært lærlingenes gjennomføring av oppgaven som gikk på kommunikasjon med barn og fysisk aktivitet.

Oppgaven

Brateggen forteller at opplegget var slik:
- De fikk oppgaven på mandag, planla gjennomføringa og sendte inn til dommerne. Så hilste de på ungene de skulle gjennomføre opplegget med dagen etter. Tirsdag 11. mars hadde de en scene på 5 ganger 5 meter til disposisjon på Terningen arena. På 10 minutter skulle de fortelle dommerne hva de skulle gjøre. Så hadde de 20 minutter til gjennomføre aktivitetene med de fem barna i alderen 4-6 år. Deretter var det 10 minutter med evaluering og spørsmål fra de tre dommerne.
 Stian og Tore løste oppgaven med glans!

Lærlingmesterskap

Stian Tårneby og Tore Birk Nerli i aksjon under fylkesmesterskapet for lærlinger.
Foto: Mona Brateggen, Trysil kommune

Sist oppdatert: 18.03.2014 17:12:18