25.10.2019: Frist for kandidater til frivillighetsprisen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.09.2019 14:26:54
Rødt hjerte i haug med hjerter

​Hvem av alle hjertevarme frivillige i Trysil får frivillighetsprisen i år? Send oss ditt forslag.

​Uten frivillige stanser verden, sies det. Ingen fare i Trysil da. Hvem av alle våre frivillige har fortjent frivillighetsprisen i år?

Det kryr av snille tryslinger som bruker tid og krefter i lag og foreninger, som står på for grend og nabolag, som øser ut omsorg og gir av seg sjøl der de ser det trengs - tryslinger som gjør en forskjell. Dem ønsker vi å hedre med en pris.

Kom med forslag

Har du en god kandidat? Send oss navnet og begrunn forslaget ditt i en e-post til postmottak@trysil.kommune.no, eller hvis du ikke har e-post, i posten til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil senest 25. oktober. Hovedutvalg for helse, omsorg og sosial bestemmer hvem som får den, på sitt møte 21. november.

Fjerde gang

​Vi deler ut Trysil kommunes frivillighetspris for fjerde gang i år. De som allerede har fått den, er Bodil Galaasen (2016), Ruth Skjæraasen Blixt og Solveig Skjærstad (2017) og Sven Pettersen (2018). Prisen er på 5 000 kroner.

Statutter

Trysil frivillighetspris skal være en påskjønnelse for frivillig innsats, og for arbeid som har betydning for lokalsamfunn eller innbyggere i Trysil kommune.

• Prisen kan gå til person(er), institusjon(er), organisasjon(er), lag/forening(er) eller andre grupperinger som frivillig utfører uegennyttig innsats, eller ellers på frivillig basis har bedret trivsel og livskvalitet for andre.
  • Prisen skal honorere frivillig arbeid som er lagt ned over et lengre tidsrom, eller er av betydelig omfang.
  • Det frivillige arbeidet kan være utført innenfor alle deler av samfunnet.
Sist oppdatert: 26.10.2019 00:52:20