Flomvarselet er redusert til gult

Oversvømt jorde

​NVE senker flomvarselet til laveste nivå i Trysil fra torsdag 26. mai.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​NVE har nå senket flomvarselet for Trysilvassdraget fra oransje til gult.

​Og i morgen torsdag 26. mai senkes det ytterligere til laveste nivå; grønt.

varsom.no

varsom.no skriver de: Det har kommet lite nedbør det siste døgnet. Varselet for Trysilvassdraget nedgraderes fra oransje til gult nivå på onsdag og fra gult til grønt nivå på torsdag. Vannføringa ved Nybergsund er nå nede i kulminert 5-års flom.

Kommunale veger

Ferskeste oversikt over stengte, kommunale veger fra teknisk sjef Hans Martin Aas lyder:

• Østsidevegen på Ljørdalen nord for Ljøratunet stengt ved Lokholt, omkjøringsmulighet internt i hyttefelt
  • Vestsidevegen sør for Innbygda stengt før og etter nr 98, trolig snart åpen nord for nr 98
  • Vestsjøbergsvegen stengt ca 1 km sørvest for Grøtøybrua, omkjøring mulig via Plassen og videre nordover forbi Sagnfossen kraftstasjon

De som har meldinger om kommunale veger, kan ringe 99 04 25 24.

Fylkesveger

Statens vegvesen melder om redusert framkommelighet på fylkesveg 26 mellom Nybergsund og Kolos på grunn av oversvømmelser. Ett felt er stengt på fylkesveg 572 Flendalsvegen mot Bryn. Har du ting å melde når det gjelder riks- og fylkesveger, ber vi om at du ringer 41 53 20 23 eller 175.

Sist oppdatert: 25.05.2016 10:56:54