Flomvarsel fra NVE

Tåka henger nedover åssida over gran og grønne bakker

​ Mer regn i dag?

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​NVE har sendt ut varsel om flom på gult nivå på grunn av lokalt intense regnbyger. Kraftige regnbyger kan gi lokale oversvømmelser.
Varslet gjelder tirsdag 8. juli 2014:
Det er fare for lokalt mye nedbør, spesielt i indre strøk på Østlandet og det Østafjelske. Denne værsituasjonen er ventet å vare fram til onsdag. Vannføringen vil kunne øke raskt i mange mindre elver og bekker. Tettbygde strøk vil være spesielt utsatt. Det er stor usikkerhet knyttet til både hvor nedbøren vil falle og hvor mye som vil komme. Reguleringer vil i noen tilfelle virke flomdempende, og meldingen vil derfor ikke nødvendigvis gjelde i regulerte vassdrag.

Yr.no

Fra i morgen, onsdag 9. juli, og en hel uke framover varsler yr.no flott sommervær i Trysil opp mot 26 grader.

Sist oppdatert: 20.03.2015 08:57:42