Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Ledig stilling: privatpraktiserende lege

Publisert: 13.01.2020 19:30:00

​Vinter- og sommerdestinasjonen Trysil søker privatpraktiserende lege til 100 % fast avtalehjemmel.

​Trysil legesenter søker deg som vil jobbe med et bredt spekter av medisinske oppgaver i allmennmedisin og akuttmedisin. Du har nå en unik mulighet til å bli en del av vårt team bestående av høyt kompetent helsepersonell og erfarne fastleger.

 Stilling Fastlege på Trysil legesenter
Stillingstype/-prosent ​Avtalehjemmel 100 %
Søknadsfrist 3. februar 2020
Med legehjemmel i Trysil vil du:
 • ​få fastlegeavtale med kommunen med rettigheter og plikter som følger av de til enhver tid gjeldende lover og forskrifter.
 • inngå i kommunens beredskapsvakt.
 • bli del av et kunnskapsrikt og stabilt legeteam med dyktig hjelpepersonell.
 • ha mulighet til å inngå i et kompetent behandlerteam i behandling av akutte og kroniske lidelser.
 • få mulighet for fleksibel ordning i forhold til spesialistutdanning innen allmennmedisin.
 • delta i veiledning av turnuslege.
Kvalifikasjoner
Søker må:
 • ha norsk autorisasjon som lege med godkjent turnusperiode/LIS 1 og refusjonsrett.
 • ha gode samarbeidsegenskaper og kunne arbeide i team.
 • vise interesse for utvikling av kommunens legetjeneste i et langsiktig perspektiv.
 • beherske norsk skriftlig og muntlig tilsvarende nivå C 1.
 • ha kjennskap til norsk helsevesen 

Godkjent politiattest ikke eldre enn tre måneder må framlegges ved tilsetting.

Om tjenestestedet

​Trysil legesenter er plassert sammen med Trysil sykehjem og Trysil helsestasjon sentralt ved Trysil rådhus og barne- og ungdomsskolene i sentrum.

Vi er sju fastleger (tre spesialister i allmennmedisin, fire i avslutning av spesialisering innen allmennmedisin), en turnuslege og i perioder 1-2 legevaktsleger.

Utover legetjenester til lokalbefolkningen organiserer vi døgnkontinuerlig øyeblikkelig hjelp til en stadig voksende turistbefolkning i vinter- og sommerhalvåret. I turistsesongen har Trysil kommune ansvar for både besøkende og innbyggere tilsvarende en stor by.

Alle kommunens fastleger er samlokalisert med legevakt og benytter felles hjelpepersonell, herunder sykepleiere og helsesekretærer, både til timebestilling, henvendelser og laboratoriearbeid. Vi har egen 24/7-legevaktsentral for Trysil og Engerdal. Den bemannes av sykepleiere. Trysil kommune har to kommunale, akutte døgnplasser (KAD) lokalisert på Trysil sykehjem. Innleggelse og oppfølging av KAD-pasienter er legevaktlegens ansvar.

Legesenteret har eget gjennonlysningsutstyr (C-bue) som kan betjenes døgnet rundt av helsepersonell. Vi har i tillegg egen røntgenstue i samarbeid med Sykehuset Innlandet. Den bemannes av radiolog fra sykehuset 1-2 dager per uke. Vi har også etablert samarbeid med DPS Elverum med psykiater en dag per uke.

Se hvordan din legehverdag kan bli i Trysil:
https://www.youtube.com/watch?v=19LIxQsjj5g

Se hva vår kommuneoverlege forteller om det å være fastlege i Trysil:
https://www.dropbox.com/s/3yojl4hep3ucrxu/17.10.26_Legefilm_V2.mp4?dl=0

Kontaktperson ​Enhetsleder Ann Karin Røgholt, ant@trysil.kommune.no, tlf. 951 82 091
Søknad
 
Vi krever skriftlig søknad med cv. Bruk vårt elektroniske søknadsskjema og fyll i samtlige punkter, inkludert tidligere erfaring og skolegang.
 
Trenger du hjelp med den elektroniske søknaden, ring servicetorget tlf. 62 45 77 00 mandag-fredag kl. 9-15.
 
Dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring sendes ikke sammen med søknaden. Vi vil be om dem senere i ansettelsesprosessen.
 
I løpet av ansettelsesprosessen vil du motta brev fra oss i din digitale postkasse (DigiPost eller eBoks). Har du ingen digital postkasse, gå til norge.no og finn informasjon om registrering der. Har du reservert deg mot digitale forsendelser, vil du motta vanlig brev i posten til din folkeregistrerte adresse.
Utenlandske søkere som oppgir e-postadresse, vil få brev fra oss der.
Offentlig søkerliste

​Trysil kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista.

Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort.

At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.

Om Trysil

Trysil kommune ønsker å være en attraktiv kommune å arbeide i, bo i og flytte til. Folketallet har økt de siste årene, og vi er nå cirka 6 630 tryslinger.

Trysil ligger i Hedmark fylke, cirka 22 mil nord for Oslo og sju mil nord for Elverum.

Trysil er et moderne bygdesamfunn med en aktiv næringsutvikling og med rike tradisjoner innen kultur og idrett. Kommunesenteret har et variert handels- og servicetilbud. Reiseliv er Trysils største næring. Vi har Trysilfjellet, Norges største alpinområde, og mange friske aktivitetstilbud både vinter og sommer.

Vi har seks kommunale og fem private barnehager. Vi har også tre kommunale og to private barneskoler, en ungdomsskole og en videregående skole. Trysil kulturskole har et bredt tilbud.

Velkommen til Trysil!

 
 
Sist oppdatert: 15.01.2020 10:44:47