Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Ledige stillinger: fagarbeidere på Bergetunet

Publisert: 03.07.2020 11:10:00

Fra 1. september har vi tre ledige stillinger som fagarbeidere i enhet for funksjonshemmede på Bergetunet.

​Er du positiv og faglig engasjert, opptatt av mestringsperspektiv og vil arbeide for å øke livskvaliteten til våre brukere? Vi ønsker fagarbeidere til miljøer med fokus på utvikling, mestring og god omsorg. Er du den vi leter etter?

Disse stillingene er ledige:

 • Fast 60 %-stilling på natt, arbeid hver tredje helg
 • Fast 50 %-stilling på natt, arbeid hver tredje helg
 • Fast 50 %-stilling, arbeid hver fjerde helg
 StillingFagarbeidere på Bergetunet
Stillingstype/-prosent​Faste 50-60 %
Søknadsfrist26. juli 2020
Arbeidsoppgaver
 • ​Delta i tjenesteyting
 • Samarbeide med pårørende, verge og eksternt helsepersonell
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som helsefagarbeider/hjelpepleier
 • Gode samarbeidsevner, pålitelig og punktlig
 • Evne til å arbeide strukturert og målrettet i en hektisk hverdag
 • Være fleksibel
 • God norsk skriftlig og muntlig framstillingsevne
 • Egnethet og interesse for stillingen
 • Det er ønske om erfaring fra barneavlastning til stillingen med arbeid hver 4. helg.
 • Førerkort klasse B for biler med manuelt gir
Vi kan tilby
 • en utfordrende stilling i et godt og bredt fagmiljø.
 • lønn etter ansiennitet og kvalifikasjoner.
 • god pensjonsordning.
Om tjenestestedet

​Bergetunet består av leiligheter med døgnbemanning for funksjonshemmede. Tjenesten som gis i boligen, omfatter praktisk bistand i hjemmet, hjemmesykepleie og målrettet miljøarbeid tilrettelagt for den enkeltes behov.

Bergetunet har også en avlastningsenhet for barn og unge. Det er et tilbud til familier med særlig tyngende omsorgsoppgaver. Avlastningsopphold tilbys både på hverdager, i helger og i ferier.

Avdelingen driver utviklingsarbeid med fokus på faglighet. Vi leverer kvalitet, faglighet og trivsel. Du har nå muligheten til å være med!

Andre opplysninger
Tilsettingen skjer i henhold til lov og avtaler som gjelder for Trysil kommune.
 
For stillingen kreves politiattest som ikke er eldre enn tre måneder.
 
Trysil kommune er en IA-bedrift og ønsker mer mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, alder, funksjonsnedsettelse, etnisk eller nasjonal bakgrunn.
 
Arbeidstakere som fortsatt skal være bosatt i utlandet må legge fram nødvendige skatte- og trygdeopplysninger fra sitt hjemland (grensegjenger/A1) før tiltredelse.
 
For søkere med utenlandsk utdanning må NOKUT/Udir-godkjenning legges fram før tilbud om stilling kan gis. I stillinger med krav til autorisasjon må norsk autorisasjon foreligge før tilbud om stilling kan gis. Husk at saksbehandlingstiden kan være lang både i ditt hjemland og hos norske myndigheter.  
Kontaktpersoner

​Enhetsleder Marianne Grønland, tlf. 96 98 51 94, magr@trysil.kommune.no

Avdelingsleder Lill Nora Heggbrenna, tlf. 47 45 11 19, lnh@trysil.kommune.no

Søknad
 
Vi krever skriftlig søknad med cv. Bruk vårt elektroniske søknadsskjema og fyll i samtlige punkter, inkludert alle knyttet til utdanning og arbeidserfaring. Det gjelder også interne søkere.
 
Trenger du hjelp med den elektroniske søknaden, ring servicetorget tlf. 62 45 77 00 mandag-fredag kl. 9-15.
 
Dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring sendes ikke sammen med søknaden. Vi vil be om dem senere i ansettelsesprosessen.
 
I løpet av ansettelsesprosessen vil du motta brev fra oss i din digitale postkasse (DigiPost eller eBoks). Har du ingen digital postkasse, gå til norge.no og finn informasjon om registrering der. Har du reservert deg mot digitale forsendelser, vil du motta vanlig brev i posten til din folkeregistrerte adresse.
Utenlandske søkere som oppgir e-postadresse, vil få brev fra oss der.
Offentlig søkerliste

​Trysil kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista.

Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort.

At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.

Fortrinnsrett

​I henhold til hovedtariffavtalen kapittel 1 § 2 pkt. 2.3 andre ledd og arbeidsmiljøloven § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse.

Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.

Organisasjon

Trysil kommunes toppledelse består av rådmann og tre kommunalsjefer; for helse, omsorg og sosial, oppvekst og kultur samt forvaltning og teknisk drift.

Stabs- og støttefunksjonene driftes av tre avdelinger; økonomi og IKT, lønn og personal samt kommunikasjon.

Vi har i tillegg næringsavdeling og samfunnsplanlegger som rapporterer direkte til rådmannen.

Trysil kommune har rundt 680 årsverk fordelt på i overkant av 860 ansatte.

Våre verdier er respekt, likeverd, medvirkning og åpenhet.

Om Trysil

Trysil ligger i Innlandet fylke, cirka 21 mil nord for Oslo, sju mil nord for Elverum og 4 mil fra den nye internasjonale flyplassen Scandinavian Mountains i Sälen, Sverige.

Trysil kommune er en attraktiv kommune å arbeide i, bo i og flytte til. Det pågår nå en stor tilrettelegging av boligtomter sentralt i Innbygda.

Folketallet har økt jevnt de siste årene, og i 2020 er vi over 6 600 innbyggere. I vinterhalvåret er vi en av Innlandets største «byer» som følge av aktiviteten i og rundt Trysilfjellet; Norges største skidestinasjon og en av Skandinavias beste sykkeldestinasjoner.

Trysil er et moderne bygdesamfunn med et aktivt næringsliv og stolte tradisjoner innen kultur og idrett. Kommunesenteret Innbygda har et rikholdig handels- og servicetilbud. Reiseliv er Trysils største næring. I og rundt Trysilfjellet finner du mange friske aktivitetstilbud både vinter og sommer. Trysil har en offensiv bredbåndstrategi, og alle husstander vil innen 2022 ha tilgang til høyhastighetsbredbånd.

I Trysil er det seks kommunale og fem private barnehager, tre kommunale og to private barneskoler, en ungdomsskole og en videregående skole. Trysil kulturskole har et bredt tilbud.

Sist oppdatert: 27.07.2020 00:53:28