Første trysling viet i rådhuset

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 23.03.2018 14:57:39
Andrea Tellina Hernandez, Arne Ronny Lie Øvergård, Maria Anett Lie Øvergård og Arne Sigmund Øvergård

​Det lykkelige brudeparet Andrea Tellina Hernandez og Arne Ronny Lie Øvergård sammen med vitnene Maria Anett Lie Øvergård og Arne S. Øvergård etter vielsen i Trysil rådhus.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​23. mars 2018 ble en merkedag, først og fremst for Andrea Tellina Hernandez og Arne Ronny Lie Øvergård, men også i Trysil-historien.

​Arne Ronny ble nemlig den første tryslingen som giftet seg i Trysil rådhus og ble viet av ordføreren.

Fin seremoni

Siden Andrea Tellina er amerikansk og foreløpig ikke veldig bevandret i det norske språket, foregikk seremonien på engelsk. Det ble en høytidelig og fin stund for brudeparet, vitnene og de andre gjestene. Og for ordføreren også. Han synes det er skikkelig stas å vie forelskede par som har bestemt seg for å leve sammen i kjærlighet resten av livet.

Fem årsjubileum

Arne Ronny og Andrea Tellina møtte hverandre, som så mange andre i våre dager, på nettet. I år har de vært kjærester i fem år - et jubileum de valgte å feire med bryllup.

- As you have promised each other - in the presence of witnesses - to live together in matrimony, I now pronounce you man and wife, avsluttet ordføreren seremonien.

Bryllupsfesten holdt paret, som bor i Jordet, i Vidsyn i brudgommens barndomsgrend Flendalen.

Brudeparet og vigsleren

Brudeparet Andrea Tellina Hernandez og Arne Ronny Lie Øvergård
med vigsleren ordfører Erik Sletten.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Sist oppdatert: 23.03.2018 15:21:20