Elva har steget 5 cm i dag

Flomstein i flomstor elv med bjørker rundt

​På 12 timer har vannet steget 5 cm ved flomsteinen.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Vannet står 5 cm høyere på flomsteinen i Trysil sentrum lørdag kl 18 enn det gjorde 12 timer tidligere.

Vi ser fortsatt litt over en stein på brukarene på gammelbrua. Trysilelva er 95 cm lavere enn under storflommen i 1995.

Regn i morgen

Det har ikke regnet i sentrum siden midt på dagen i dag, men det er varslet mer regn i morgen, om enn ikke i så store mengder som tidligere meldt på yr.no.

Mer vann passerer

​De foreløpig siste målingene av vannmengdene som passerer målestasjonen i Nybergsund, ble tatt kl 16. Da passerte det 563,9 kubikkmeter i sekundet. Det er to kubikkmeter mer enn kl 14.

Veger

Av kommunale veger er det fortsatt bare Vestsidevegen som er stengt. Sætre vest er under oppsikt. Statens vegvesen har ikke meldt om noen stengte riks- eller fylkesveger i Trysil.

Har du meldinger om flommen i Trysil - ta kontakt. Beredskapsnumrene finner du til høyre.

Bildeglimt fra Trysil sentrum 24. mai kl 18 - foto: Grete Myrvold Rydje

Brua kl 18 24. maiHos Ella JohansenMot NordbyPumpeneSagaTrysilguideneVed KirkenærVestsida av Trysilelva

Sist oppdatert: 10.03.2015 12:57:53