E-post til Trysil kommune skal til postmottaket

Bilde av e-postmelding til Trysil kommune

​Sender du e-posten din til postmottaket i stedet for til saksbehandler direkte,
er du garantert at den blir sett på dagen i kontortida mandag-fredag.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Vi ber alle som skal sende e-post til saksbehandlere i Trysil kommune, om å sende dem til postmottak@trysil.kommune.no, ikke direkte til saksbehandlerne.

​Det er flere årsaker til det:

1. Postmottaket er betjent av arkivarer som fordeler posten, journalfører det som skal saksbehandles, og videresender det som ikke skal (for eksempel enkle spørsmål om fakta), hver dag mandag-fredag kl 8-15.30.

2. Saksbehandlere kan være borte i kortere eller lenger tid på grunn av ferie, sykdom eller andre årsaker. Da vil ikke e-posten din bli sett før vedkommende er tilbake. Hvis e-posten er sendt til postmottaket, vil de formidle den til saksbehandlers leder, eller en annen som kan svare deg.

3. Journalføring og arkivering går raskere da arkivarene slipper å skrive inn alle opplysninger manuelt i saks-/arkivsystemet. Mye flettes direkte inn fra opplysningene i e-posten når den er sendt direkte til postmottaket (for eksempel avsenders e-postadresse).

Sensitive opplysninger

Når du sender e-post til Trysil kommune, anbefaler vi at du ikke oppgir sensitive opplysninger som er underlagt taushetsplikt hos oss. Det er for eksempel helseopplysninger og opplysninger om personlig økonomi. Skal du gi slike, ber vi heller om
 at du sender et brev i posten.

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:23:32