Drivstoffpumpene midlertidig stengt på Statoil

Område ved drivstoffpumper er sperret av med bånd

​Sikkerheten er ivaretatt på Statoil i Trysil.

Foto: Ramona Nordnes

Et område rundt drivstoffpumpene på Statoil i Trysil er sperret på grunn av et mindre synkehull.

​- Grunnvannet har vasket ut jordmasser slik at kummen har forskjøvet seg og asfalten har ramlet ned i hullet. Det er ingen dramatikk i dette, men det er viktig for oss å ivareta sikkerheten til kunder og de ansatte og sikre området godt før vi kan åpne igjen, sier teknisk leder i Statoil Stein Wennberg.

Drivstoffpumpene midlertidig stengt

Statoil valgte altså å sperre området og stenge drivstoffpumpene etter at et synkehull ble oppdaget ved drivstoffpumpene. Vi fyller midlertidig på med masse i dag, men grunnvannet må synke før vi gjør mer, opplyser Stein Wennberg. Statoil meldte tidlig fra til Trysil kommune og hentet inn egen entreprenør som er ekspert på å ivareta det tekniske rundt drivstoffpumper på bensinstasjoner. - Situasjonen ser nok mer dramatisk ut enn den er, men vi fyller opp hullet, sikrer og sjekker området godt før vi åpner igjen. Bensinstasjonen er åpen for kiosksalg, og Wennberg sier at de håper å få åpnet to pumper senere i dag.

Mann står på knærne sine, strekker seg fram og titter ned i et hull i en kum
Teknisk sjef Hans Martin Aas inspiserer synkehullet.
Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:23:25