Markedsfør arrangement i kommunens digitale kalender

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 18.11.2020 11:05:00
Skjermdump av forsida på kommunens hjemmeside

​Den digitale arrangementskalenderen ligger på forsida på kommunens hjemmeside under Se hva som skjer.

Lag, foreninger og andre arrangører er velkomne til å markedsføre arrangementene sine på kommunens hjemmeside.

​Før ga vi ut en kulturkalender to ganger i året. Det har vi ikke lenger budsjett til. I stedet tilbyr vi plass i den digitale kalenderen på hjemmesida vår; www.trysil.kommune.no/hva-skjer.

Frister

Vi ønsker fortsatt å ha to frister i året for å melde inn arrangement, blant annet for at dere i størst mulig grad skal unngå arrangementskollisjoner:

• 1. desember for arrangement i perioden 1. januar-30. juni
  • 1. juni for arrangement i perioden 1. juli-31. desember

Men: Siden kalenderen er digital, tar vi imot arrangementer fortløpende hele året. Vi setter dog pris på om dere melder dem inn så snart de er klare.

Skaper blest

Vi vil skape blest om kalenderen på hjemmesida vår og Facebook-sida vår en gang i måneden og håper den blir fylt opp av smått og stort som skjer rundt om i kommunen vår, f.eks. konserter, kamper og andre idrettsarrangement, bokkvelder, sjakkvelder, skytekonkurranser, gudstjenester, åpne møter - ja, alt som er åpent for publikum.

Vi trenger

Arrangører som vil ha omtale i kalenderen vår, sender følgende til kulturkalender@trysil.kommune.no i god tid før arrangementet starter:

• tittel på arrangementet
  • litt om innholdet
  • dato og klokkeslett for når arrangementet starter og slutter
  • sted
  • bilde i breddeformat (liggende) minimum 400 piksler
  • fotografens navn
  • billettpriser
  • informasjon om billettsalg
  • arrangørens navn

De som vil at vi skal lage en nyhet om arrangementet i tillegg, må sende en mer fyldig tekst, gjerne med konkrete eksempler på noen av innslagene.

Sist oppdatert: 18.11.2020 11:11:09