Ny julekonsert med Malin og venner

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 13.11.2020 14:30:00
Malin Jonsson synger i snøvær

​I år har Malin Jonsson med seg Skåret Arbeiderkor, Jan Lans, Nils-Christer Stenmyren, Hilde Løvlund Jota og Jaime Carrizo på julekonserten Det handler om å gi.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Malin Jonsson og musikalske venner lager julekonserten Det handler om å gi også i år. I kulturhuset Hagelund denne gangen.

​Malin skriver:

Etter å ha tenkt oss om noen runder, har vi bestemt oss for å gjennomføre støttekonserten Det handler om å gi også i år. Det blir den tredje i rekken.

Kultur er viktig

Jeg har hatt kontakt med kommuneoverlege Hanna Rydløv. Hun mener at kultur er viktig, og at det er veldig få smittetilfeller på kulturarrangement som følger smittevernreglene og der publikum har faste stoler. Men hvis det blir andre retningslinjer framover, kan konserten bli avlyst.

Konserten

Med på årets julekonsert er Malin Jonsson, Skåret Arbeiderkor, Jan Lans, Nils-Christer Stenmyren, Hilde Løvlund Jota og Jaime Carrizo. Konserten er i kulturhuset Hagelund lørdag 5. desember kl. 19-20.30. Noen av sangene publikum får høre, er Fairytale of New York, Himmel på jord, Stad i ljus, O helga natt og Till de vilsna.

Billetter

200 billetter selges på ebillett.no og på servicetorget i Trysil rådhus, servicetorg@trysil.kommune.no. Sentralbordet tlf. 62 45 77 00 er betjent mandag-fredag kl. 9-15. Rådhuset er åpent for publikum tirsdag, onsdag og fredag kl. 9-15. Det blir ikke billettsalg i døren. Billettene koster 200 kroner for voksne og er gratis for barn til og med 15 år.

Hjelpetelefoner

Inntektene fra konserten går til hjelpetelefonene Kors på halsen (for barn og unge opptil 18 år) og Kirkens SOS, til dem som trenger å ha noen å snakke med i jula. Disse hjelpetelefonene er ekstra viktige denne jula da vi må være mer hjemme på grunn av koronasituasjonen.

Sist oppdatert: 13.11.2020 14:34:49