Supert å studere ved Campus Trysil

Tre kvinner sitter smilende ved siden av hverandre bak et bord med laptop og notater og bøker

​Studentene (fra venstre) Caroline Bergqvist, Mia Larsen og Vivi Johansen synes det å
studere ved Campus Trysil er en veldig spennende måte å studere på som fungerer utmerket.

Foto: Line Menes, Trysil kommune

​Caroline Bergqvist, Mia Larsen og Vivi Johansen studerer grunnstudium i pedagogikk og fullroser både studiet og måten studiet er lagt opp på.

​- Vi synes det er veldig positivt at man har mulighet til å studere nettbasert gjennom Campus Trysil når man bor på et lite sted som Trysil og Elverum. Det går veldig fint å kombinere studiene med jobb og familieliv, da det er samlingsbasert. Det krever bare litt organisering så er det meste løst, sier Caroline, Mia og Vivi.

Sammen spleiset studentgruppe

Caroline Bergqvist, Mia Larsen og Vivi Johansen har i fellesskap gjort seg opp noen tanker rundt det å studere ved Campus Trysil. Studentene ved pedagogikk er blitt så godt sammen spleiset, at de like godt uttalte seg sammen da de traff næringskonsulent Line Menes.

Slipper å flytte

- Fordelene med å studere lokalt, er at du slipper å flytte for og studere. På Campus Trysil får studentene tilgang til nettverk som gjør det mulig å følge forelesninger og seminarer gjennom videokonferanser. Videokonferansene brukes for å koble foreleser sammen med studenter som finnes rundt omkring på flere studiesteder i Norge, sier studentgruppa.

Teknikken på plass

- Vi er godt fornøyd med bra teknisk utstyr som har fungert uten problemer. Det er veldig flott at vi har fått egne nøkkelkort slik at vi har tilgang til å benytte Campus sine lokaler til egenstudier. Alt er veldig godt tilrettelagt med tilgang til egen printer, skanner og kopimaskin, forteller Caroline, Mia og Vivi.

Super beliggenhet

- Det er supert å tilbringe studiedagene i de moderne, lyse lokalene med tilgang på kaffe og te - og med den fantastiske utsikten. Det er også flott at vi har matbutikk i umiddelbar nærhet, konstanterer de smilende.

Fortsetter å studere

Studiet avsluttes nå i vår, men både Caroline, Mia og Vivi ønsker å fortsette og studere ved Campus Trysil til høsten. De oppfordrer andre til å begynne å studere: - Det har vært veldig ålreit at vi har vært en studentgruppe på tre, da har man hele tiden noen andre å diskutere fagstoff med, og det blir sosialt og hyggelig på samling.

Søknadsfrister

Søknadsfrist for økonomifagene og organisasjon og ledelsesfag ved Høgskolen i Hedmark er 1. mars, og pedagogikkfagene ved Høgskolen i Nesna er 15. april.  Det er også flere høgskoler som tilbyr studier gjennom Campus Trysil.

Mer informasjon om de ulike studiene finner du her: http://www.studiesenteret.no/studier.html

Skrevet av næringskonsulent Line Menes.

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:24:00