Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Tar videreutdanning fordi tilbudet finnes i Trysil

Blid kvinne sitter ved et bord med lærebøker og spiralhefter

​Trine Stenmyren er meget fornøyd med å være deltidsstudent på Campus Trysil.

Foto: Line Menes, Trysil kommune

 

Campus Trysil har gjort det praktisk enklere for Trine Stenmyren å studere økonomi- og ledelsesfag ved siden av familie og jobb.

Trine Stenmyren sier dette om å studere på Campus Trysil: - Synes det er veldig bra og positivt at vi har denne muligheten her i Trysil. Nå kan jeg kombinere deltidsstudiene med jobb og familie, og det hadde jeg ikke fått til hvis jeg ikke hadde hatt tilbudet her. Jeg er gift og har tre barn i tillegg til jobb, så hverdagen min har ikke rom for reising for å ta videreutdanning. Men på Campus Trysil, så har jeg nå denne unike muligheten til å følge nettbaserte studier på kveldstid og i fritida mi. Og det er jeg veldig glad for.

Minst 13 nye studenter

Studiene i økonomi- og ledelsesfag på Høgskolen i Hedmark er populære. I tillegg til Trine, har Campus Trysil hele 16 studenter som følger høgskoleutdanning på Høgskolen i Hedmark. Etter ordinær studiefrist (1. mars), så ser det ut til at Campus Trysil får 13 nye studenter fra høsten av. Dette er studenter som kommer til å følge økonomi- eller organisasjonsfag.

Restetorg

Men fortvil ikke, det er fremdeles muligheter for å søke på høgskolefag fra høsten av. Nå er det lagt ut ledige studieplasser på Høgskolen i Hedmarks lokale restetorg, og her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.
Det er ledige studier ved:
  • 1126 - Årsstudium i bedriftsøkonomi
  • 1132 - Påbygging i regnskap og revisjon
  • 1133 - Påbygging i økonomi og ledelsesfag

Mer informasjon finner du til høyre.

Skrevet av næringskonsulent Line Menes.

 

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:24:34