Biblioteket åpner dørene igjen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 18.05.2020 10:36:52
Tone Odden

​18. mai åpner Trysil folkebibliotek opp for publikum igjen.

Foto: Anne Norderhaug Sætre, Trysil kommune

​Nå kan du igjen komme inn i biblioteket! Vi starter opp igjen med sommeråpningstidene våre som er mandag-fredag kl. 11-15.

- Det er mange har savnet oss, og vi har savnet våre besøkende! Velkommen tilbake! sier en svært fornøyd biblioteksjef Tone Odden.

Åpningstidene

I første omgang starter vi opp med åpent mandag til fredag kl. 11-15. Meråpent bibliotek kan ikke startes opp ennå.

Korte besøk

Vi ber om at alle leverer bøker der lånetiden har gått ut. Fjernlån er igjen mulig. - Vi oppfordrer våre besøkende til å gjøre besøket så kort som praktisk mulig, sier Tone.

Håndhygiene

Vask gjerne hendene når du kommer inn. Det står også antibac på strategiske steder i lokalet.
Hvis du trenger å bruke PC, så tar du kontakt med personalet.

Smittevern

Ta hensyn til smittefaren. Husk å holde trygg avstand både til personalet og andre lånere. Hvis du har luftveissymptomer eller sitter i karantene, skal du ikke besøke biblioteket. Du kan få andre til å hente bøker for deg. Gi oss beskjed om dette når du bestiller.

Alle bestillinger pakkes av friske ansatte som praktiserer god håndhygiene og holder god avstand til hverandre og lånerne. Vi opprettholder tilbudet om utlån med henting på trappa.

Forhåndsbestilling fremdeles mulig

Hvis du er i en risikogruppe eller ikke ønsker å komme inn i biblioteket, kan du forhåndsbestille det du ønsker å låne. Når du har fått beskjed om at det du ønsker er klart for henting, henger det en pose til deg ute på stumtjeneren.

Ring 62 45 77 75 eller send e-post til bibliotek@trysil.kommune.no. - Fra mandag 18. mai henger vi kun ut bestillinger som er avtalt hentet ute, ellers hentes bestillinger inne i biblioteket, opplyser Tone.

Velkommen!

Sist oppdatert: 18.05.2020 10:36:53