Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Nybergsund, Østby og Søre Trysil feiret barnehagedagen i lag

Barnehagedagen%202015%20-%20aking

Det var enda mer liv enn vanlig i barnehagen i Nybergsund 10. mars. For da kom unga fra både Østby og Søre Trysil for å feire barnehagen der.

​2015 er friluftslivets år. Det markeres også i barnehagene rundt om i landet der mottoet er Vi vil ut!

Enda lenger ut

Barna i de kommunale barnehagene i Søre Trysil og Østby nøyde seg ikke med å gå ut av barnehagelokalene sine på barnehagedagen. Nei, de satte seg på bussen og dro ut på tur - til Nybergsund barnehage.
- Bussturen var spennende i seg sjøl for alle de som ikke kjører buss så ofte, sier Ellen Berg som er styrer i alle de tre barnehagene.

I akebakken

Det var mildt og godt og litt sol da ungene feiret barnehagedagen 2015 i Nybergsund barnehage. Så det var bare helt herlig å være ute og leke. I full fart kjørte de nedover akebakken, klatret i bratta opp att og satte utfor igjen. Gang på gang på gang.

Kram snø

Kram snø var det i rikelige mengder for de som tok bøtter og spader fatt for å lage figurer. Kaker eller andre godsaker ble det kanskje? Og så kom radt en lastebil forbi, lesset snøkaka på hengeren og kjørte den vekk, hva vet vi? Det vi helt sikkert vet, var at små og store nikoste seg på barnehagedagen. Og sjelden har grillpølsene smakt bedre!

Barnehagedagen%202015%20-%20aking,%20sju%20barn
Fem barn ved bu med uteleker som bøtter, spann og lastebiler i snøen 

10 barn sitter på rekke og spiser pølse i lompe i snøen foran gul bygning 

 

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:24:41