Alt er på stell i Trysils stemmelokaler

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 09.09.2019 15:44:49
Harald Nyberg, Bjørn Myhre, Svein Otto Eriksen og Britt Støa

Nesvoldberget var ett av fem stemmelokaler leder i valggruppa Harald Nyberg og Bjørn Myhre besøkte på valgdagen i år. Svein Otto Eriksen og Britt Støa sitter i stemmestyret.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Trysil har 15 stemmesteder som er åpne på valgdagen. Leder for valggruppa har besøkt fem av dem.

​Harald Nyberg er ny leder for valggruppa i Trysil, så med seg på rundturen tok han Bjørn Myhre som hadde stillingen før ham.

Turen

Ved hvert valg drar lederen rundt til noen av stemmelokalene, det er uråd å rekke alle hvert år. Denne gangen gikk turen til Vestby, Søre Osen, Grøndalen, Nybergsund og Nesvoldberget. I tillegg til å hilse på, slå av en prat med de som sitter i stemmestyrene, og svare hvis noen har spørsmål, sjekker han at alt er på stell.

På stell

Og det var det hos de fem utvalgte. I alle fall var det ikke noe alvorlig å sette fingeren på. Men Harald så at skiltinga kan bli bedre noen steder, både på inngangsdøra og inne i lokalet. Tilgjengeligheten for rullestolbrukere og at stemmesedlene med blindeskrift var også noe han sjekket spesielt.

Stemmelokalene i Trysil stenger kl. 18.

Bildeglimt fra stemmelokalene

Vestby (1)Vestby (10)Søre Osen (1)Søre Osen (4)Grøndalen (3)Grøndalen (4)Grøndalen (5)Nybergsund (1)Nybergsund (4)Nybergsund (5)Nesvoldberget (3)Nesvoldberget (7)
Sist oppdatert: 09.09.2019 15:58:39