Alle kommunale veger er åpne igjen etter flommen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.05.2017 10:00:29
Sennsjøvegen ved Brunsdalen

​Slik så det ut på fylkesveg 581 ved avkjøringa til Brunsdalen og Skagsvola på eftan 21. mai. Det gikk an å passere i et smalt felt, men det gjensto mye arbeid før vegen var på plass igjen. Vegvesenet melder mandag 22. mai at vegen er stengt inntil videre. Omkjøring via fylkesveg 26 og videre over Engerdalssætra og Sølenstua.

Foto: Grete Myrvold Rydje

Vi åpnet Østsidevegen i Ljørdalen i dag. Dermed er alle kommunale veger igjen farbare etter flommen.​

​Teknisk sjef Hans Martin Aas forteller det fortsatt er en del vann på begge sider av Østsidevegen, men ikke lenger i vegbanen.

Åpnet tidligere

Lørdag åpnet vi Vestsidevegen i Innbygda mellom nr. 98 og 99. Og før helga åpnet vi både Skjærhollavegen øst for Østby, Rabbkjølvegen i Flendalen og Stenersætervegen og Tøråsvegen på Slettås.

Fylkesveger

Ifølge vegvesenets trafikkmeldingsside er det nå kun fylkesveg 581 Sennsjøvegen som fortsatt er stengt. De driver og reparerer den ved avkjøringa til Brunsdalen, men skriver på sine sider at den er stengt inntil videre. Bruddene ved Øybekken på kommunegrensa og like nord for Sennsjøvika ble reparert i helga, men skal sikkert pyntes på litt mer.

Hele fylkesveg 26 og fylkesveg 572 Flendalsvegen åpnet også i eller før helga.

Sist oppdatert: 22.05.2017 15:05:19