Aktivitetstilbud hele uka

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 09.10.2019 09:50:00
Sitteunderlag

​På Sønsthagen kan du få kjøpt fine sitteunderlag.

Foto: Marielle Heien, Trysil kommune

​Vi har mange og varierte tilbud for mennesker med psykiske utfordringer som trenger et avbrekk i hverdagen.

​- Vi har blant annet svømmegruppe hver mandag, musikkterapi og møteplassen hver onsdag, forteller kommunepsykolog og enhetsleder psykisk helse Ann-Helen Ødegård.

Sønsthagen

Alle tilbudene vektlegger fysisk og sosial aktivitet. På Sønsthagen får man mulighet til å være kreativ og her lages det mye fint, blant annet grytekluter, sitteunderlag, votter og vognteppe. Massevis av supre gaveideer. Alt kan kjøpes i butikken på Sønsthagen som har åpent to ganger i uka.

Jobbsentralen

Hver tirsdag og fredag er det full aktivitet på jobbsentralen i Nybergsund. Her snekres det, veves, strikkes og syes. Alt er til salgs, og butikken er åpen tirsdager og fredager kl. 9-15.

Lunsjkafé

En av mataktivitetene er å lage mat til lunsjen på rådhuset. Til stor glede for de ansatte som kan få kjøpe kjempegod og varm lunsj for en billig penge. Dette er et meget populært torsdagstilbud. På Sønsthagen har de også fast middagsgruppe en gang i uka. Her kan både pårørende og gamle kjente komme innom.

- Alle som har utfordringer innen psykisk helse og rus kan ta kontakt med NAV eller sin saksbehandler slik at de kan få være med på disse aktivitetene. Innimellom drar brukerne også på turer i nærmiljøet - det er sosialt og hyggelig, sier Ødegård.

Til høyre kan du lese mer om alle de fine produktene som lages og selges.

Sist oppdatert: 09.10.2019 09:54:15