17. mai-natursti i Innbygda

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 17.05.2020 09:15:00
Tone Odden og Anne N. Sætre

​Biblioteksjef Tone Odden og kultursjef Anne N. Sætre har hengt opp 15 spørsmål rundt omkring i Innbygda og ønsket alle en fin 17. mai.

Foto: Trysil kommune

​Trysil folkebibliotek inviterte til 17. mai-natursti i Innbygda. Nå er to heldige vinnere trukket.

​- Da har vi foretatt trekning på natursti, og heldige vinnere er Ronja Buflod Olsen og Maria M’Cormack. Gavekortet er fra Norli Trysilsenteret og kan hentes på biblioteket. Vi takker alle som var med på å gå naturstien! sier biblioteksjef Tone Odden.

15 spørsmål

15 spørsmål ble hengt opp fra kirken i nord til Sønsthagen i sør, fra Solbakken i øst til Bjønnsstugua i vest.

- Området ble såpass vidt fordi vi må huske å holde avstand. Ingen trengte å ta spørsmålene i rekkefølge, forteller Tone.

Salig blanding

- Spørsmålene var en salig blanding; noe lokalt, noe nasjonalt, noe knyttet til nasjonaldagen og feiringen av den, noe var relatert til musikk, ett handlet om blomster og ett om mat. De fleste av dem hadde svaralternativer på baksida av spørsmålsarket. Folk valgte selv om de ville benytte seg av dem eller ikke, sier Tone.

Her er spørsmålene med svar.

Her var postene

• Kirkegården søndre port