Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

13 tryslinger var på hagefest hos Kongen og Dronningen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 13.06.2017 09:41:27
Deres Majesteter Kongen og Dronningen på hagefest i Slottsparken 2016. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

​Deres Majesteter Kongen og Dronningen har invitert 300 hedmarkinger og 300 opplendinger til hagefest på Maihaugen 13. juni. Bildet er fra hagefesten i Slottsparken i fjor.

Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

​Ordfører Erik Sletten tok med seg 12 andre tryslinger og reiste på hagefest hos Kongen og Dronningen på Maihaugen i efta.

​I anledning sine 80-årsdager er Kongen og Dronningen for tida på rundreise i Hedmark og Oppland. 13. juni holdt de hagefest med 600 innbudte gjester på Maihaugen på Lillehammer. Kronprinsen og Kronprinsessen var også til stede, melder Slottet.

Gjestene

Gjestene kom fra Hedmark og Oppland. Det er fylkesmennene som etter innspill fra ordførerne  har sendt inn forslag på gjester til Slottet. 15 tryslinger var invitert i tillegg til ordføreren. Ikke alle hadde anledning, men disse reiste:

Ordfører Erik Sletten, Ove Stengrundet, Kristine M. Østerhaug, Linda Brenden, Trond Ole Skåret, Sissel Storbæk, Raimondo Arnone, Ellen Jægersborg, Tighisti Tekle Kahsay, Ole Kristian Nerberg, Yngvar Akre, Marit Moberg og Nora Simone Sande.

Hagefesten

Hagefesten varte i to timer fra kl. 16. Gjestene ble bedt om å kle seg i pent antrekk tilpasset dagens vær. Det var ikke ly for regn i hagen på Maihaugen der vertskapet gjorde sitt for å få hilst på så mange av gjestene som mulig. På menyen sto fingermat og alkoholfritt drikke, og det var taler og underholdning.

Sist oppdatert: 14.06.2017 09:22:39