101 200 bedriftskroner til TV-aksjonen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 17.10.2019 08:13:46
De som ringte rundt på næringsaksjonen

​Seks av de åtte som ringte rundt og anmodet Trysils næringsliv om å gi et bidrag til årets TV-aksjon; fra venstre Elisabeth Søgaard, Inger Sørensen, Erik Lund, Erik Sletten, Even Ifarness og Torgal Sætre.

Foto: Ellen Jægersborg, Trysil kommune

​Hurra for givergleden i næringslivet i Trysil! På to timer tirsdag ga de til sammen 101 200 kroner til TV-aksjonen.

​Kl. 13-15 tirsdag 15. oktober satt åtte representanter fra næringslivet og kommunen på Sønsthagen og ringte så mange bedrifter de rakk. Og de ble godt tatt imot.

Solid økning

- Ringerunden innbrakte 101 200 kroner noe vi er kjempefornøyde med. Tusen takk til alle som ga, sier Ellen Jægersborg i Trysil kommune. Det er en solid økning fra i fjor da næringsaksjonen som den kalles, ga 79 636 kroner til TV-aksjonen.

Mer kommer

- Flere sa de vil gi, men at de trengte litt mer informasjon, så det er mulig tallet vil stige. De vi ikke rakk å ringe, eller som ikke kunne ta telefonen, har fortsatt muligheten til å gi. Det er bare å gå inn på blimed.no, eller ringe Ester Borg Rasmussen på tlf. 47 47 29 18, sier Ellen.

Takk, ringere

Komiteen for TV-aksjonen i Trysil med ordføreren i spissen takker de som stilte opp og ringte for innsatsen. De var Anja Holmøy Aamold fra Sparebank 1 Østlandet, Inger Sørensen fra Moelven Trysil, Elisabeth Søgaard fra Destinasjon Trysil, Erik Lund fra Trysil Fjernvarme, Even Ifarness fra Trysil kommuneskoger og Torgal Sætre fra Trysil Industrihus. I tillegg var ordføreren sjøl og Ellen Jægersborg med på ringerunden.

Sist oppdatert: 17.10.2019 08:25:16