Årets 17. mai-tale i Trysil

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 17.05.2020 09:05:00

Hør årets 17. mai-tale i Trysil, framført av ikke mindre enn 28 tryslinger!

​Talen er skrevet av varaordfører Stine Akre, og du ser og hører i rekkefølge:

kultursjef Anne N. Sætre, veteran Ola Sjøli, sokneprest Veronika Johnsen, kommuneoverlege Hanna Rydløv, Ole Bagsjøberget og Fredrik Lindstad i Trysil skolekorps, ordfører Erik Sletten, Per Jon Stengrundet og Bjørn Odden fra Trysil Mandskor, rådmann Jan Sævig, styrer i Nysted barnehage Reidun Østby, 2. klassingene Sonya Nyberg Jonsson, Jenny Odden, Noor Ari Omar, Lina Mustafa og Ingvild Norderhaug, leder i Trysil ungdomsråd Maja Øvergård, leder på Trysil ungdomsklubb Marthe Lindstad, renholdsleder i kommunen Oddrun Frøhaug, brannmann Ole Petter Blestad, politioverbetjent Sondre Kristian Grønstad, frisør Hilde Tøråsen, sykepleier Erlend Buflod, Hild Martinsen i Handverksbutikken, russepresidentene Martin Hammer og Maina Jota, daglig leder i Destinasjon Trysil Gudrun Sanaker Lohne, Rune Mobæk og Odd Magnus Østerhaug fra Trysil Musikklag og varaordfører Stine Akre.

Gratulerer med dagen!

Sist oppdatert: 17.05.2020 09:01:57