15.2.2020: Søknadsfrist for åpne kulturmidler

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 16.01.2020 20:25:00
Koret Voices

​Koret Voices var blant dem som fikk åpne kulturmidler i 2019. I år er potten til arrangementer og prosjekter redusert til 20 000 kroner.

Foto: Guro Graff

​Enkeltpersoner, institusjoner, grupper og organisasjoner kan søke om åpne kulturmidler fra Trysil kommune.

​I år er det 30 000 kroner i barn og unge-potten og 20 000 kroner i arrangementer og prosjekter-potten.

Barn og unge

Potten til barn og unge kan brukes til aktivitetsskapende tiltak for eller av og med barn og unge under 26 år samt stipend for videreutvikling utover vanlig skole for samme aldersgruppe.

Arrangementer

Arrangementer og prosjekter-potten kan brukes til nettopp slike pluss prosjekter, utgivelser, studiestipend, reisestipend samt utviklings- og forsøksvirksomhet med kulturformål.

Målgruppe

Åpne kulturmidler kan gis til enkeltpersoner, institusjoner, grupper og organisasjoner i Trysil. Unntaksvis kan utflyttede tryslinger, prosjekter som gjennomføres av andre i Trysil, eller utgivelser med tilknytning til Trysil støttes.

Søknad

Vi har hatt fire søknadsfrister i året, men siden kommunestyret på grunn av trang økonomi har kuttet arrangementer og prosjekter-potten med 30 000 kroner i år, vurderer vi å gå ned til to søknadsfrister. Uansett; den første er 15. februar. Bruk søknadsskjemaet som er utarbeidet til formålet.

Mer informasjon

Under Mer informasjon finner du søknadskjema, retningslinjer samt fordelinga av disse midlene i 2019.

Sist oppdatert: 16.01.2020 20:32:42