Åpent hus for flomofre kl 17 både i dag og i morgen

Brystbilde av mann i lys dress

​Kommunalsjef Trygve Øverby tilbyr et møtested for flomofre i Nybergsund
og Innbygda.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Trysil kommune inviterer flomofre til åpent hus i Nybergsund og Innbygda kl 17-19 i dag 27. mai og i morgen 28. mai samme steder samme tid.

​Flommen og det den har påført folk av følelser og skader på hus og eiendom, kan gjøre at mange har behov for et sted å samles, noen å prate med og noen å få informasjon fra. Kommunalsjef for helse og omsorg Trygve Øverby har derfor ordnet med to møteplasser i efta - klubbhuset i Nybergsund i et samarbeid med Nybergsund IL Trysil og Trysil-Knut hotell.

- Vi byr på kaffe og kake og stiller med lege, psykiatrisk sykepleier og sosialarbeider begge steder. I tillegg kommer teknisk sjef, sier Øverby.

Ordføreren varsler også at han kommer til å dra innom begge steder tirsdag kveld.

Velkommen til alle som er berørt av flommen.

Sist oppdatert: 27.05.2014 16:27:33