Åpent møte om militærøvelsen Noble Ledger

Kamuflerte tanks i skog

​6 500 soldater deltok på Noble Ledger 2014. Nå vil Forsvaret høre hvordan menigmann
opplevde militærøvelsen.

Ble du på noen måte berørt av militærøvelsen Noble Ledger i fjor høst? Og vil du i så fall dele erfaringene dine med Forsvaret? Da er du velkommen på åpent møte i april.

Forsvaret har sendt invitasjon til postmottakene i kommunene Trysil, Åmot, Elverum, Våler, Engerdal, Stor-Elvdal, Rendalen, Løten og Stange og bedt oss spre den.

Invitasjonen

I invitasjonen skriver Forsvaret:

- Høsten 2014 var Sør-Østerdal kjerneområdet for øvelsen Noble Ledger. Mange innbyggere i regionen ble påvirket av dette, og for å samle innspill og erfaringer ønsker Forsvaret å holde et åpent møte for alle innbyggere. Vi vil gi en kort oppsummering av resultatene fra øvelsen. Etterpå åpner vi for debatt og spørsmål. Interesserte kan velge mellom to møter; i Åmot rådhus tirsdag 7. april kl 18 eller i Elverum kommunes administrasjonsbygg Folkvang onsdag 8. april kl 18.

Sist oppdatert: 09.04.2015 00:50:25