Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Ledige stillinger

Lærer på Innbygda skole - søknadsfrist 22. oktober

Publisert: 02.10.2019 08:40:00

​Fra 1. november og ut skoleåret har vi ledig et vikariat i hel stilling som lærer på 1. trinn på Innbygda skole.

 Stilling Lærer på Innbygda skole
Stillingstype/-prosent ​Vikariat 100 %
Søknadsfrist 22. oktober 2019
Arbeidsoppgaver
 • ​Lærer på 1. trinn i norsk, matematikk, engelsk, gym og svømming
 • Den første lese- og skriveopplæringen
Kvalifikasjoner
 • Relevant kompetanse, jf. forskrift til opplæringslova § 14-2. Utenlandsk utdanning må være Udir-godkjent.
 • Søkere som har erfaring med den første skrive- og leseopplæringen, vil bli prioritert.
 • Søkere bør som minimum ha undervisningskompetanse i to fag. Søkere med kompetanse i basisfagene engelsk, matematikk og norsk vil bli prioritert.
 • Søkere uten godkjent lærerutdanning kan vurderes dersom det ikke kommer inn søkere som oppfyller kvalifikasjonskravene.
 • Erfaring fra arbeid i grunnskolen er ønskelig.
 • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
 • Gyldig politiattest må fremvises før tiltredelse.
Personlige egenskaper
 • God på klasseledelse
 • Evne til å bygge gode relasjoner med elevene
 • God faglig bakgrunn og aktiv i pedagogisk utviklingsarbeid
 • Evne til å samarbeide i team

Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Vi kan tilby
 • elever og kollegaer som sier HEI!
 • en spennende jobb for utvikling av Trysil som bosteds- og besøkskommune.
 • et trivelig og hektisk arbeidsmiljø med kompetente kolleger.
 • lønn etter hovedtariffavtalens bestemmelser.
 • god, offentlig tjenestepensjon.
Om tjenestestedet ​I Trysil er det tre kommunale og to private barneskoler, en ungdomsskole og en videregående skole. Vi har seks kommunale og fem private barnehager. I tillegg har vi en lokalt anerkjent kulturskole med et bredt tilbud rettet mot barn og unge. Nå søker vi etter en lærer til et ledig vikariat på Innbygda skole.

Innbygda skole er barneskolen i Trysil sentrum med 310 elever. Der jobber en motivert og kunnskapsrik gjeng. Sammen ønsker vi å skape et godt læringsmiljø for våre barn og unge. Dette beskriver vi i oppvekstmodellen «Onga i Trysil» som du kan lese mer om her. Vi søker nå etter en dyktig lærer til et vikariat med varighet ut skoleåret.
Andre opplysninger
Tilsettingen skjer i henhold til lov og avtaler som gjelder for Trysil kommune.
 
Trysil kommune er en IA-bedrift og ønsker mer mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, alder, funksjonsnedsettelse, etnisk eller nasjonal bakgrunn.
 
Arbeidstakere som fortsatt skal være bosatt i utlandet må legge fram nødvendige skatte- og trygdeopplysninger fra sitt hjemland (grensegjenger/A1) før tiltredelse.

For søkere med utenlandsk utdanning må NOKUT/Udir-godkjenning legges fram før tilbud om stilling kan gis. I stillinger med krav til autorisasjon må norsk autorisasjon foreligge før tilbud om stilling kan gis. Husk at saksbehandlingstiden kan være lang både i ditt hjemland og hos norske myndigheter.
Kontaktperson ​Assisterende rektor Trude Marie Engh, tlf. 488 98 627, tme@trysil.kommune.no
Søknad
 
Vi krever skriftlig søknad med cv. Bruk vårt elektroniske søknadsskjema og fyll i samtlige punkter, inkludert cv-en din, dvs. alle felt om utdanning og arbeidserfaring.
 
For din egen trygghet og for at du skal være sikker på at søknaden kommer fram, sørg alltid for at adressen i nettleseren starter på https://kommune24-7.no når du sender inn søknaden din til oss.
 
Trenger du hjelp med den elektroniske søknaden, ring servicetorget tlf. 62 45 77 00 mandag-fredag kl. 9-15.
 
Dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring sendes ikke sammen med søknaden. Vi vil be om dem senere i ansettelsesprosessen.
 
I løpet av ansettelsesprosessen vil du motta brev fra oss i din digitale postkasse (DigiPost eller eBoks). Har du ingen digital postkasse, gå til norge.no og finn informasjon om registrering der. Har du reservert deg mot digitale forsendelser, vil du motta vanlig brev i posten til din folkeregistrerte adresse.
Utenlandske søkere som oppgir e-postadresse, vil få brev fra oss der.
Offentlig søkerliste

​Trysil kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista.

Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort.

At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.

Fortrinnsrett

​I henhold til hovedtariffavtalen kapittel 1 § 2 pkt. 2.3 andre ledd og arbeidsmiljøloven § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse.

Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.

Organisasjon

Trysil kommunes toppledelse består av rådmann og tre kommunalsjefer; for helse, omsorg og sosial, oppvekst og kultur samt forvaltning og teknisk drift.

Stabs- og støttefunksjonene er ogranisert i tre avdelinger; økonomi og IKT, lønn og personal samt informasjon.

Vi har egen næringsavdeling med næringssjef.

Trysil kommune har rundt 680 årsverk fordelt på i overkant av 860 ansatte.

Om Trysil

Trysil kommune ønsker å være en attraktiv kommune å arbeide i, bo i og flytte til. Folketallet har økt de siste årene, og vi er nå cirka 6 620 tryslinger.

Trysil ligger i Hedmark fylke, cirka 22 mil nord for Oslo og sju mil nord for Elverum.

Trysil er et moderne bygdesamfunn med en aktiv næringsutvikling og med rike tradisjoner innen kultur og idrett. Kommunesenteret har et variert handels- og servicetilbud. Reiseliv er Trysils største næring. Vi har Trysilfjellet, Norges største alpinområde, og mange friske aktivitetstilbud både vinter og sommer.

Vi har barnehagegaranti og har seks kommunale og fem private barnehager. Vi har også tre kommunale og to private barneskoler, en ungdomsskole og en videregående skole. Trysil kulturskole har et bredt tilbud.

 
 
Sist oppdatert: 02.10.2019 08:44:08