Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Ledige stillinger

IKT-lærlinger - søknadsfrist 15. november

Publisert: 30.10.2019 15:55:00

​SÅTE IKT har plass til to lærevillige, engasjerte lærlinger fra 1. desember, én i Trysil og én i Åmot.

​Læreplassene er innen IKT-servicefag og dataelektronikerfaget. Vi søker deg som er lærevillig, engasjert og interessert i faget. Er du i tillegg pålitelig og har godt humør, vil vi gjerne høre fra deg!

 Stilling Lærling
Stillingsprosent ​100 %
Søknadsfrist 15. november 2019
Kvalifikasjoner
  • Vi søker lærlinger som har bestått VG1 og VG2. Søkere som ikke har bestått enkeltfag, kan bli vurdert.
  • Lite fravær vektlegges.
Vi ønsker lærlinger som 
  • er engasjerte, motiverte og interesserte i faget.
  • evner å samarbeide med andre.
  • har gode holdninger i arbeid med mennesker.
  • er kreative, fleksible og løsningsorienterte.
  • er strukturerte og evner å jobbe systematisk.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby deg
  • en variert og lærerik praksis med gode utviklingsmuligheter.
  • tett oppfølging og veiledning.

Søkere med ungdomsrett vil som hovedregel bli prioritert.

Oppmøtested ​En av stillingene har oppmøtested i Åmot kommune (Rena) og den andre i Trysil kommune (Innbygda). Skriv i søknaden din hvor du ønsker å jobbe.
Andre opplysninger
Trysil kommune samarbeider med tre andre kommuner innen IKT (SÅTE: Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal). Trysil kommune er arbeidsgiver og har leder- og fagansvaret for IKT-ansatte i SÅTE, men oppmøtested/læreplass er i den enkelte kommunen.

SÅTE IKT-samarbeidet er organisert etter kommuneloven § 28-1b – administrativ vertskommune, med Trysil kommune som vertskommunen. Organiseringen har en bemanningsplan som innebærer 7,3 årsverk på drift, 8,1 i systemansvar og minst en IKT-lærling per kommune. Tilsettingen skjer i henhold til lov og avtaler som gjelder for Trysil kommune.
 
Trysil kommune er en IA-bedrift og ønsker mer mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, alder, funksjonsnedsettelse, etnisk eller nasjonal bakgrunn.
Kontaktperson ​IKT-leder Jan De Doncker, tlf. 902 49 435, jdd@sate.no
Søknad
 
Vi krever skriftlig søknad med cv. Bruk vårt elektroniske søknadsskjema og fyll i samtlige punkter, inkludert cv-en din.
 
Trenger du hjelp med den elektroniske søknaden, ring servicetorget tlf. 62 45 77 00 mandag-fredag kl. 9-15.
 
Dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring sendes ikke sammen med søknaden. Vi vil be om dem senere i ansettelsesprosessen.

Velkommen med din søknad!
Bli lærling og få lønn under utdanning!
 
I løpet av ansettelsesprosessen vil du motta brev fra oss i din digitale postkasse (DigiPost eller eBoks). Har du ingen digital postkasse, gå til norge.no og finn informasjon om registrering der. Har du reservert deg mot digitale forsendelser, vil du motta vanlig brev i posten til din folkeregistrerte adresse.
Utenlandske søkere som oppgir e-postadresse, vil få brev fra oss der.
Offentlig søkerliste

​Trysil kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista.

Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort.

At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.

Organisasjon

Trysil kommunes toppledelse består av rådmann og tre kommunalsjefer; for helse, omsorg og sosial, oppvekst og kultur samt forvaltning og teknisk drift.

Stabs- og støttefunksjonene driftes av tre avdelinger; økonomi og IKT, lønn og personal samt informasjon.

Vi har egen næringsavdeling med næringssjef.

Om Trysil

Trysil kommune ønsker å være en attraktiv kommune å arbeide i, bo i og flytte til. Folketallet har økt de siste årene, og vi er nå cirka 6 620 tryslinger.

Trysil ligger i Hedmark fylke, cirka 22 mil nord for Oslo og sju mil nord for Elverum.

Trysil er et moderne bygdesamfunn med en aktiv næringsutvikling og med rike tradisjoner innen kultur og idrett. Kommunesenteret har et variert handels- og servicetilbud. Reiseliv er Trysils største næring. Vi har Trysilfjellet, Norges største alpinområde, og mange friske aktivitetstilbud både vinter og sommer.

Vi har barnehagegaranti og har seks kommunale og fem private barnehager. Vi har også tre kommunale og to private barneskoler, en ungdomsskole og en videregående skole. Trysil kulturskole har et bredt tilbud.

 
 
Sist oppdatert: 16.11.2019 00:56:19